Vappu 2022 | Menovinkit

Vappu 2022

Vappu on kohta täällä taas! Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit siihen, miten viettää Vappu 2022 pääkaupunkiseudulla. Listauksessamme on sekä perinteisiä vapputapahtumia että muutama vaihtoehtoinen tapa 😉 

Mantan lakitus

Voiko Vappua viettää perinteisemmin kuin lähtemällä katsomaan Mantan lakitusta vappuaattona. Varsinkin, kun se nyt tapahtuu jälleen perinteisesti, kahden etävapun jälkeen! Mikäli säät sallii, veikkauksemme on, että paikalla voi olla tunkua! Lähde siis ajoissa matkaan. Tiedossa on DJ Vicky klo 16 alkaen, Mantan pesu klo 17 alkaen ja HYY (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta) laskee lakin Mantan päähän klo 18. Hauskaa Vappua!

We Love Helsingin Vapputanssit Korjaamolla 

Perinteiset Vapputanssit vappuaattona ovat ehdoton paikka sinulle, joka haluat kaivaa tanssikengät esiin ja laittaa jalalla koreasti. Luvassa mm. speakeasy-tunnelmaa ja kutudiscoa. Liput ja lisätietoa Tiketin sivuilta.  

Vappumarssit

Ei kahta ilman kolmatta – perinteitä kunnioittaen, vappumarsseilla on paikka Vapun juhlinnassa. Jos tämä on sinun “kuppisi teetä”, esimerkiksi Helsingin työväen vappumarssi sunnuntaina 1.5. lähtee liikkeelle Hakaniemen torilta klo 11.30  ja saapuu Rautatientorille klo 12.15, jossa vietetään torijuhlaa.

Parhaat Vappubrunssit 

Mikäs sen mukavampaa kuin viettää Vappupäivää brunssin tai lounaan merkeissä. Tässä muutamia esimerkkejä Vappupäivän herkutteluun:

 • Fat Lizard Otaniemi mainostaa brunssiaan Espoon parhaaksi vappubrunssiksi, ja pakko myöntää – alkupalavalikoima nostattaa veden kielelle! Tsekkaa lisätiedot täältä
  • Kattaukset 10.30-12.30 / 13-15 / 15.30-17.30 / 18-20
  • Hinta 58 €
 • Junk y Vegan tarjoilee vegaanista brunssia Kalliossa. Lisätiedot ja pöytävaraus täällä.
  • Kattaukset: 12 / 14.30
  • Hinta: 29 €
 • The Pantry Bottomless May Dayssä ei kuohuviini lopu kesken! Ruoholahdessa sijaitseva ravintola tarjoilee herkkuja kahdessa kattauksessa. Lisätietoja löytyy Facebookista
  • Kattaukset: 12-14 / 15-17
  • Hinta: Vappubrunssi 52€, juomapaketti +25€

Vappu 2022 omalla parvekkeella

Jos ihmismeri koronan ansioista herättää edelleen vilunväristyksiä, on yksi vaihtoehto viettää Vappu omalla parvekkeella piknikin merkeissä ja kuohujuomaa nauttien. Munkkien tekeminen on hauskaa yhteistä puuhaa ja serpentiini ja ilmapallot luovat juhlatunnelmaa myös kotiin. Munkkiohjeita löytyy täältä ja Vappurekvisiittaa voipi tilailla esimerkiksi Partykingin sivuilta

Lasten Vappu Espoossa

Lapsille on paaljon ohjelmaa vappuaattona Espoossa. Ikimuistoinen Vappu pikkuisille on taattu esimerkiksi askartelubuffetissa. Lisätietoja löytyy Espoon kaupungin sivuilta täältä.

Flamingo Spa kylpylän veikeä vappu

Vappu kylpylässä? Miksi ei! Flamingo Spassa on luvassa varaslähtö vappuun 28.4. samppanja-tastingin merkeissä. Lauantaina ja sunnuntaina voi kokeilla merenneitountia ja perheen pienimmille on tarjolla mahdollisuus kasvomaalauksiin. Lisätiedot löytyy Facebookista.

Tikkurilan Vappumarkkinat

Tikkurilassa on 29.4, 30.4 ja 1.5.2022 tiedossa torikauppiaita, streed foodia ja tivolia! Lisätiedot löydät täältä.

Misaij toivottaa kaikille Hauskaa Vappua 2022!

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.