Talven 2018 trendivärit | Talvi 2018 muoti

talven 2018 trendivärit talven 2018 muoti

Talvi 2018 muoti on täynnä upeita, kirkkaita ja valloittavia värejä. Talven 2018 trendivärit pitävät sisällään näyttävyyttä ja voimakasta saturaatiota, täydellisiä piristämään koleita ja pimeitä päiviä. Vaikka musta ja tummat sävyt ovat aina helppoja valintoja talveen, talvi 2018 muoti antaa luvan leikitellä väreillä trendikkäästi. Myös harmaa ja beige ovat vahvasti esillä tällä kaudella, mutta tässä katsaus kauden energisiin väreihin. Löydä siis talven 2018 trendivärit, valitse suosikkisi, inspiroidu, yhdistele ja lähde tyylillä talveen. 

Lue lisää: Talven 2017-2018 muoti | 5 trendituotettaPunainen, mutta myös pinkki ja viininpunainen

Punaisen sävyt

Punainen on noussut esiin monessa yhteydessä, kun kyseessä on talvi 2018 muoti. Vahva ja voimakas punainen on tänä talvena trendikkäämpää kuin ehkä koskaan. Kokonaisvaltaisesti hartioista varpaisiin tai vaan jotain pientä piristystä yhdistettynä muihin rauhallisimpiin väreihin. Tämä näyttävä ja naisellinen sävy on upean trendikäs. Punaisen sävyistä myös viininpunainen ja pinkki ovat vahvasti esillä. Viininpunainen on naisellinen ja aina tyylikäs, jolla asuun voi lisätä väriä huolettomasti. Pinkki vuorostaan on tyttömäinen, mutta samalla rohkea ja raikas.

Tumma ja kirkas sininen

Sinisen sävyt ovat aina ajankohtaisia, mutta talven 2018 trendivärit tuovat taivaansinisen sekä tummemman laivastonsinisen vahvasti esille. Laivastonsininen on ajaton, mutta samalla vahva ja tyylikäs trendiväri. Se yhdistyy kauniisti ja helposti useisiin lookeihin. Taivaansininen on kirkkaampi ja erottuvampi, ehkä hieman haastava, mutta samalla virkistävä ja uskalias. Yhdistä sinisiin farkkuihin, beigeen tai tummansiniseen, tai rohkeammin vastaväreihin, oranssiin tai punaiseen.

Piristävä keltainen

Talvi 2018 muoti näki lukuisissa mallistoissa keltaista. Jo muutaman vuoden trendilistoilla pyörinyt sävy tarjoillaan tänä vuonna raikkaana sitruunan keltaisena ja hieman sinappiseen taittavana curry-sävynä. Vahva ja katseita kääntävä keltainen on valinta rohkeille trenditietäjille. Tämä energinen ja aurinkoinen väri voi olla vaativa, mutta yhdistyy kuitenkin kauniisti esimerkiksi siniseen, mustaan ja hyvällä silmällä myös oranssiin.

Originelli oranssi

Lämmin ja sensuelli oranssi tuo talven 2018 muotiin originellia lookia. Hieman hiekkaan taittuva, ei täydellisesti saturoitunut syksyinen oranssi on yllättävänkin monikäyttöinen ja yhdistyy kauniisti niin mustaan, harmaaseen ja ruskeaan.

Vihreän virkistävä voima

Raikas, luonnonläheinen ja virkistävä “Greenery” valittiin Pantonen toimesta vuoden 2017 väriksi. Myös talvi 2018 muoti otti vihreän sävyt haltuun. Vihreällä voit säväyttää näyttävästi olipa sitä asussasi vain pieni yksityiskohta tai kokonaisvaltainen total look. Väri vaatii kuitenkin hieman silmää yhdistelyyn ja näyttääkseen täydellisen tyylikkäältä. Kokeile kuitenkin rohkeasti.

Lumoava liila

Liila herättänee mielipiteitä, mutta se todella on kauden pirteä talvi 2018 muoti uutuus. Kokeile juhlapukeutumisessa, mutta myös arkisissa tyylikkäissä asuissa. Persoonallinen ja vaikuttava liila syvissä ja vaikuttavissa sävyissä lisää sopivan määrän väriä talvisiin päiviin. Yhdistä muihin vahvoihin kontrastiväreihin, esimerkiksi vihreää, oranssia, voimakkaan ja vahvan asun luomiseksi tai lempeämmin harmaaseen tai beigeen.

Miltä näyttävät mielestäsi talven 2018 trendivärit?

Lue lisää: Kenkämuoti | 10 talven 2017-2018 trendiä

Women Premium syksy 2016 300x250

Kuvat: Misaij Polyvore

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.