Talven 2017-2018 muoti | 5 trendituotetta

talven 2017-2018 muoti

Näyttävä tekoturkis 

tekoturkistakit

Pörröisyys, karvat ja hapsut ovat talven 2017-2018 muoti-ilmiö (lue lisää: Pörröiset asusteet). Tämä trendi on tullut tutuksi niin vaatteiden yksityiskohdissa, asusteissa kuin jalkineissa. Lämmintä ja näyttävää samaan aikaan. Lisäksi talven 2017-2018 muoti tuo värit ja kauniit sävyt pinnalle. Kun yhdistetään nämä kaksi, värit ja pörröisyys, syntyy talven trendituote, tekoturkis. Toki myös aidot turkikset ovat varmasti pinnalla, mutta Misaij valitsee keinotekoisen version. Runsas ja värikäs tekoturkis tuo talveen sopivasti rohkeaa joukosta erottuvuutta ja nostattaa yksinkertaisenkin asun uudelle tasolle.

Missguided tekoturkis | Zalando
Goosecraft GALLERY tekoturkis | Zalando

Sukkavarsisaappaat

Sukkavarsisaappaat 2
Sukkavarsisaappaat ovat tämän talven vahva suosikkituote. Lukuisissa väreissä ja malleissa, nämä saappaat sekä nilkkurit ihastuttavat ja niitä on nähty lukuisten trendsettereiden yllä. Polven korkeudelle ulottuvat supertrendikkäät sukkavarsisaappaat sopivat mahtavasti mekon tai hameen kaveriksi. Toisaalta nilkkapituiset versiot näyttävät upeilta niin nilkkapituisten farkkujen kanssa kuin väljiin housuihin yhdistettynä. Kokeile rohkeasti!

Casadei Korolliset saappaat | Zalando
Pretty Ballerinas Saappaat | Zalando

Samettihousut

samettihousut

Samettihousuista ja etenkin vakosamettihousuista on puhuttu paljon, kun kyseessä on talven 2017-2018 muoti. Tässä on vuosikymmeniä vanha trendi, joka aina aika ajoin palaa vaatekaappeihin, epäilyistä huolimatta. Vakosamettihousuja tarjoillaan ihoa nilkkaan asti myötäilevissä versioissa, mutta trendikkäin vaihtoehto talveen on väljempi, hieman lahkeesta levenevä malli. Yhdistä yksinkertaiseen paitaan tai neuleeseen ja muista viimeistellä kauniilla vyöllä.

Sportmax Code Facella housut | Asos
7 For All Mankind housut | Asos

Jotain punaista

Jotain punaista

Punainen on talven 2017-2018 ihastuttava ja valloittava muotiväri. Punaista voi nyt lisätä omaan asuun pienissä erissä tai kokonaisvaltaisesti. Valitse esimerkiksi punainen bleiseri, neule tai housut ja tuo trendiväri talvisiin lookeihisi. Punaisella erotut eduksesi, ollen samalla tyylikäs. Myös vaaleanpunainen on varteenotettava trendivaihtoehto, nuorekkaan ja rennon lookin luomiseksi. Valitse esimerkiksi kaunis, lyhyellä poolokauluksella varusteltu neule, jolla kruunata asusi.

Escada Bleiseri | Zalando
WEEKEND MaxMara LETICIA Neule | Zalando

Housupuku

housupuvut

Housupuvut ovat talven 2017-2018 trendivalinta niin toimistopukeutumiseen kuin siistiin päivä- ja iltapukeutumiseen. Pysy samassa kuviossa ylä- ja alaosassa, yhtenäisen ja tyylikkään asun luomiseksi. Itsevarman ja näyttävän naisen salaisuus on 80-luvulta tuttu “powersuit”, josta huokuu täydellinen räätälöinti ja hienostunut tyylikkyys. Valitse kauniin bleiserin kanssa hieman väljä, mutta hyvin istuva housumalli ja talven 2017-2018 muoti-asu on valmis.

Sisley housupuku | Asos
Reiss Faulkner housupuku | Asos
Ihastuttaako talven 2017-2018 muoti?

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.