Takit Syksy-Talvi 2018-2019 | 5 suosikkia

Takit syksy-talvi 2018-2019 alkavat näin kesän loppumetreillä olemaan ajankohtainen aihe. Mitä muotimaailma tarjoaa tulevalle kaudelle, mitkä trendit ottaa omaan vaatekaappiin? Toinen toistaan upeammat takit valloittivat muotinäytökset keväällä ja nyt on aika poimia parhaat palat käyttöön talven lähestyessä! Poimi alta Misaijn 5 suosikkia takit syksy-talvi 2018-2019 mallistoista.


Ylisuuret takit syksy-talvi 2018-2019

ylisuuri takki

Ylisuuret ja runsaat takit ovat ihana valinta talveen. Lämpimät, mukavat ja näyttävät “oversize” takit tekevät talveen pukeutumisesta helppoa. Trendikkäitä tänä vuonna etenkin eläinkuviot, väriblockit ja erilaiset kuviot, jotka tuovat takkeihin mukavaa leikkimielisyyttä.

Viitat takit syksy-talvi 2018-2019

Viitat tekevät aina toisinaan paluuta kaduille ja trenditietoisten ylle ja näin myös kaudella syksy-talvi 2018-2019. Hieman hippityylinen, rento, mutta samalla elegantti viitta on helppo valinta syksyn viileneviin iltoihin. Näyttäviä, syksyisiä värejä, mutta myös rauhallisia ja maanläheisiä vaihtoehtoja, jotka luovat asusta tyylikkään ja piristävän.

Trenssit syksy-talvi 2018-2019

Trenssi on aina varma valinta ja jo suorastaan klassikko. Ei siis ihme, että trenssit ovat upeita vaihtoehtoja takit syksy-talvi 2018-2019 mallistoissa. Valitse ikivihreistä väreistä, kuten beige tai ruskea tai kokeile kauden uutuuksia, vaalean sinistä tai punaista. Yhdistä helposti ja varmasti farkkuihin tai vaikka mekkoon, trenssi sopii lähes mihin tahansa asuun.


Ruutuja takeissa 2018-2019

Ruudut ovat täällä taas. Syksyyn ja talveen tuodaan nyt jo keväällä esillä ollutta kuviota, joka kuuluu kauden trendikkäimpiin valintoihin. Vahvat värit ja country-tyylistä inspiraationsa saavat ruututakit luovat modernin lookin kaupunkiin.

Nahkatakit syksy-talvi 2018-2019

Nahkatakit ovat todellinen must-have syksyn viileneviin päiviin ja iltoihin. Nahkatakki on uskomattoman helppo, se sopii niin juhlallisempiin vaatteisiin kuin rentoihin asuihin. Valitse lukuisista vaihtoehdoista, säväytä moottoripyörähenkisellä rotsilla tai niittikoristeilla tai valitse simppeli ja kauniisti leikattu hillitympi versio. Myös väreissä on mistä valita, ruskean sävyt ovat ajattomia ja varmoja valintoja, mutta kokeile myös rohkeampia sävyjä, kuten sinistä tai punaista.

Mitkä takit syksy-talvi 2018-2019 ovat sinun suosikkejasi tähän tulevaan kauteen?Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.