Syväpuhdistava shampoo | Misaij suosittelee

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Tämä tuote on ehdottomasti yksi parhaimmista hiustuotteista, johon olen törmännyt. Tuote ei sinänsä ole syväpuhdistava shampoo, vaikka juuri siltä se tuntuu, vaan se on hiuspohjan hoitoaine ja kuorinta. Käytännössä tämä on tuote, joka puhdistaa päänahan, kuorii ja tekee hiuksista ihanan puhtaan tuntuiset! Törmäsin tuotteeseen itse sattumalta – olin ostamassa toista tuotetta, mutta myyjä suositteli minulle tätä ja onneksi päädyin sen ostamaan. 

*Continu BHA Sensitive Scalp Exfoliator*

Käytän usein kuivashampoota, joten listallani on ollut hankkia tuote säännölliseen  hiuspohjan kuorintaan puhdistaakseni päänahan ja hiukset kunnolla mahdollisista tuotejäämistä. Olen käyttänyt aiemmin syväpuhdistavia shampoita, jotka eivät ole vetäneet vertoja tälle tuotteelle. Continun hiuspohjan kuorinta-aine sisältää puhdistavaa misellivettä ja BHA:ta, joka kuorii ja säätelee rasvaisuutta. Tuotteen sisältämä aloe vera-uute rauhoittaa ja sopii herkälle hiuspohjalle. Lisäksi tuote on 100 % vegaaninen ja merkki on siis ruotsalainen. Continu kertoo muuttavansa edistyneen ihonhoidon hius- ja päänahan hoidoksi ja käyttävät tehokkaita ainesosia ja tiedettä tämän lupauksen toteuttamiseksi.

Käyttö ja kokemukset

Tuotetta hierotaan kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Ohjeen mukaisesti olen huolellisen huuhtelun jälkeen jatkanut vielä pesemällä hiukset shampoolla ja hoitoaineella (Continun shampoota ja hoitoainetta suositellaan parhaiden tulosten saamiseksi – ehkä näitä pitäisi kokeilla?). Periaatteessa luulen, että tällä voisi korvata shampoon, koska tuote on itsessään jo niin puhdistava ja toimii kuin syväpuhdistava shampoo. Tosin olen itse käyttänyt tätä vain kerran viikossa. Ainakaan shampoota ei tarvitse kuorinnan jälkeen paljoa, vaan jo pieni määrä riittää ja hiuksista tulee extrapuhtaan tuntuiset. Tuotteessa on pieniä rakeita, jotka kuorivat hellävaraisesti ja oma herkkä hiuspohjani on pitänyt tästä kovasti. Tuotteessa on myös hillitty ja miellyttävä tuoksu. Oma kokemukseni on se, että hiusten rasvoittuminen vähenee tätä tuotetta käytettäessä ja pesuväliä saa halutessaan pidennettyä. Hiukset jäävät ilmaviksi, ihanan pehmeiksi ja puhtaiksi. Onko tämä paras kokeilemani “syväpuhdistava shampoo”? Ehdottomasti: 5/5.

Hinta: 19,90 €

Myynnissä: KICKS *Continu BHA Sensitive Scalp Exfoliator*
Lisää kauneusjuttuja ja tuotearvosteluja: misaij.fi/kauneus

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.