Tältä näyttää syksyn 2017 muoti | 5 poimintaa

syksyn 2017 muoti ja trendit

Syksyn 2017 muoti tuo tullessaan tuttuja trendejä uusilla mausteilla. Mallistoista on helppo poimia muutamia vahvoja trendejä, jotka esiintyivät useiden suunnittelijoiden tuotoksissa. Lisäksi syksyn 2017 muoti antaa vaihtoehtoja niin hillitymmälle pukeutujalle kuin räväkälle ja katseita kääntävälle trenditietoiselle. Tässä viisi poimintaa syksyn trendeistä, joita kannattaa kokeilla, kun kesä kääntyy kohti talvea.
Maskuliiniset bleiserit

Bleiserit
Bleiserit sisältäen TIBI


Poikatyttölook on jälleen in, kun maskuliiniset housupuvut ja bleiserit ovat vahvasti esillä syksyn 2017 muodissa. Näissä yhdistyvät niin 80-luvun inspiraatio kuin perinteinen räätälöinti. 80-luvulta tutut trendit, kuten näyttävät olkatoppaukset ja volyymillä leikkiminen, tulivat tutuiksi kevät/kesä 2017 -muodissa ja pysyttelevät nyt trendilistoilla myös syksyllä. Väljästi istuvat, mutta kauniisti räätälöidyt bleiserit antavat naiselle maskuliinisen vahvan lookin. Kokeile supertrendikästä versiota kahdella nappirivillä ja valitse kuvioksi ruudut, täydellisen muotiasun luomiseksi.

Valloittava punainen

Punaista


Syksyn 2017 muoti on täynnä punaista. Nyt valinnanvaraa riittää, punaista nähdään kaikkialla: kengissä, paidoissa, mekoissa, takeissa, alaosissa ja asusteissa. Lisää siis asukokonaisuuteesi pieni pilkahdus väriä tai pukeudu rohkeasti punaiseen, päästä varpaisiin, trendikkään lookin luomiseksi. Sävyissäkin on vaihtoehtoja, vahva viininpunainen on kaunis ja erinomaisesti syksyyn sopia väri, toisaalta kirkkaampi ja raikas punainen tuo asuun rohkeaa joukosta erottuvuutta. Halutessasi ja silmäsi salliessa, voit myös yhdistellä punaisen sävyjä keskenään.

Ruutuja ja kukkia

ruutuja ja kukkia


Ruudut kuuluvat syksyyn, mutta tänä vuonna ne ovat erityisesti esillä, kun kauniit syystakit nousevat mahtavasti esiin kauniissa ruutukuoseissa. Toisaalta ruutuja nähdään syksyllä myös mekoissa, paidoissa ja housuissa. Taitava tyylitietoinen yhdistelee erilaisia ruutuja myös näyttävästi keskenään. Toinen vahvasti kesästä tuttu trendi siirtyy nyt syksyyn, nimittäin kukkakuosit. Valitse upeita sinisiä tai punaisia ruusuja tai hillityn värisiä pikkukukkia, ihanan syksyisen, mutta samalla kauniin pirteän asun kokoamiseksi.

Hopean hohtoa, hapsuja ja höyheniä

Hopeaa ja hapsuja


Metallin sävyt tulivat jo hieman tutuiksi keväällä, kun 80-luvun muoti teki paluuta. Nyt syksyn 2017 muoti ottaa metallinsävyt ja erityisesti hopean omakseen. Iltapukeutumiseen halutaan nyt panostaa ja rohkeutta joukosta erottumiseen riittää. Hopea on täydellinen valinta juuri tähän. Tänä syksynä upeita bilemekkoja tulee varmasti löytymään näyttävissä hopean sävyissä, rohkeimmat valitsevat myös sävyyn sopivat kengät ja asusteet. Lisäksi hapsut ja höyhenet koristivat lukuisia vaatteita syksyn 2017 muotinäytöksissä ja tästä tullaan varmasti kuulemaan lisää.

Seksikästä samettia

samettia


Ihanan lämpimät ja mukavilla linjoilla varustellut samettiset takit, retrotyylistä muistuttavat vakosamettihousut sekä kauniista ohuesta sametista loihditut iltapuvut ovat syksyn 2017 uusi juttu. Tämä 70-luvusta muistuttava trendi on runsaasti näkyvillä syksyn mallistoissa hienostuneella ja upealla tavalla. Paksu samettikangas yhdistyy kauniisti kevyisiin ja ilmaviin materiaaleihin, luoden siistin ja elegantin lookin. Vaikka tämä trendi ei ehkä ole helpoin omaksua, kannattaa sitä ehdottomasti kokeilla avoimin mielin!
Syksyn 2017 muoti

Tässä vaan pieni katsaus siihen mitä syksyn 2017 muoti pitää sisällään. Suomeen vahvimmin rantautuvat trendit tulevat varmasti selville pian, kun syksyn pimenevät illat lähestyvät. Mukavuudenhalu ja mukavat linjat yhdistyvät näyttävyyteen ja upeisiin sävyihin menneiden vuosikymmenten mausteilla, tehden syksyn muodista jälleen kerran mielenkiintoista, uutta ja mukaansatempaavaa.

Women Premium syksy 2016 300x250

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.