Pukeutumisvinkit talveen | Tyylikkäästi kylmilläkin keleillä

pukeutumisvinkit talveen

Pukeutumisvinkit talveen. Talvi on jälleen tänä vuonna näyttänyt kyntensä ja pakkaslukemat ovat etelässäkin kiristyneet merkittäviin lukemiin. Vaatteiden ja pukeutumisen merkitys kasvaa, mutta onko se pois tyylistä? Ei välttämättä. Talvella asusteilla ja yksityiskohdilla sekä väreillä ja yhdistelmillä voi saada aikaan tyylikkään lookin, joka on pakkasen kestävä. Misaij tutki pakkaspukeutumisen suosikkitrendejä ja kokosi niistä pukeutumisvinkit talveen. Nauti talvesta ja raikkaasta ulkoilmasta tyylillä ja pysy lämpimänä.

Kerrospukeutumisen taikaa | Pukeutumisvinkit talveen

Kerrospukeutuminen on kylmillä keleillä lähes itsestäänselvyys, mutta kertaus on opintojen äiti. Leggingsit tai paksut sukkahousut housujen tai farkkujen alla tuovat mukavasti lämpöä, eivätkä vaikuta tyyliin. Päällyshousuissa on talvella hyvä olla hieman enemmän väljyyttä, jotta kerrokset eivät aiheuta epämukavuutta.

Myös yläosassa kerrokset auttavat. Laadukas ja nätti poolopaita sopii lähes minkä tahansa asun alle ja pidemmät topit suojaavat myös lantion seutua. Myös pitkä villatakki päällystakin lisänä tuo mukavasti lisää lämpöä. Panosta laadukkaisiin lämpökerrastoihin, yhdistele kauniisti, leikittele sävyillä ja anna alimman kerroksen lämmittää ja ylimmän kerroksen säväyttää.  

Panosta kenkiin ja sukkiin 

Kun varpaat pysyvät suojassa, on muukin keho helpompi pitää lämpimänä. Panosta laadukkaisiin talvikenkiin, vedenpitävät materiaalit ja korkeat varret ovat tärkeitä seikkoja. Tarkista myös pohjat, jotta vältyt epätyylikkäiltä liukastumisilta ja käsittele kengät suojaavilla tuotteilla, jolloin katujen suola tai loska eivät pilaa huoliteltua lookiasi. Myös sukkiin on hyvä kiinnittää huomiota. Villainen lämmin pohja tai kauniit villasukat normaalien sukkien päällä voivat tuoda talvilookkiin mukavan ripauksen rentoa otetta, lämmön lisäksi.

Asusteet pelastavat pakkasella | Pukeutumisvinkit talveen

Asusteet pitävät kaikki kehon tärkeät kohdat lämpimänä ja täydentävät pakkassäiden asukokonaisuuden. Lämmin hattu tai pipo suojaa pään sekä korvat, panosta laadukkaaseen ja kauniiseen tuotteeseen, joka on helppo yhdistää uloimpiin kerroksiin. Voit myös säväyttää valitsemalla yhteensopivat ja näyttävät hanskat, pipon ja kaulaliinan, joilla saa esimerkiksi perusmustaan takkiin mukavan lisän.

Käsineiden tärkeyttä ei voi olla painottamatta. Neutraalit nahkakäsineet ovat tyylikkäät, mutta muista kiinnittää huomiota vuoreen, pelkkä nahka ei ole kovin lämmintä. Tai valitse ihanasti kirjaillut lapaset tuomaan kepeyttä talviseen asuun.

Myös kaulaliinat ovat talven must-juttu. Suuret ja runsaat kaulaliinat ovat paitsi näyttäviä, myös hyvin suojaavia. Jos takissasi on huppu kietaise kaulaliina takin ulkopuolelta hupun ympärille, jolloin huppu pysyy hyvin päässä ja suojaa paremmin, kaulaliinan samalla näkyen tyylikkäästi.

Harkitse myös säärystimiä, nilkkojen seutu palelee helposti ja säärystimillä on helppo ratkaista tämä ongelma. Joko huomaamattomasti housujen alla tai panosta kivoilla yksityiskohdilla varusteltuihin versioihin, jolloin säärystimet voivat olla osa lookiasi.

Lisäksi vyöt sekä korut ehostavat talviasuasi. Vartalon muodot jäävät helposti piiloon kaikkien kerroksien alle, jolloin voit tuoda niitä esille esimerkiksi kauniilla vyöllä vyötärön kohdalla tai säväyttää kaulakorulla poolopaidan yllä.

Panosta laatuun 

Talvella kannattaa panostaa laatuun, etenkin korkealuokkainen talvitakki ja villapaita ovat välttämättömyyksiä.

Laadukas, veden- ja tuulenpitävä talvitakki on kaiken a ja o. Älä säästele ostaessasi talvitakkia, sillä oikein valittu ja ensiluokkainen talvitakki maksaa itsensä takaisin. Se pitää sinut lämpimänä useita vuosia ja suojaa säällä kuin säällä. Valitse neutraali sävy, jota on helppo yhdistellä kaiken kanssa tai kokeile rohkeaa sävyä ja anna talvitakkisi olla talven asukokonaisuutesi kohokohta. Valitse asusteet päätöksesi mukaan. Neutraalia on hyvä korostaa näyttävillä asusteilla ja toisin päin.

Myös laadukas ja lämmin villapaita kuuluu talven pakollisiin tuotteisiin. Tarkista materiaali ja se, että villapaita on mukavan tuntuinen päällä. Villapaita voi olla koko lookin kohokohta, valitse ihanin kirjailuin tai sävyin koristeltu tuote ja yhdistä yksinkertaiseen. Pidemmät mallit suojaavat vielä enemmän ja juuri esimerkiksi pitkän villapaidan kanssa nätti vyö voi luoda koko asun. Lue villapaidan ostosta lisää täältä: Miten valita laadukas villapaita?

Mitkä ovat sinun suosikkejasi pukeutumisessa pakkasella? Kommentoi pukeutumisvinkit talveen alle!Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.