Pikkujoulumeikki | Kuusi tutoriaalia näyttävään juhlameikkiin

Pikkujoulumeikki

Juhlakausi pikkujouluineen on jälleen täällä. Olen etsinyt inspiraatiota kauden juhlameikkeihin YouTubesta ja tässä löytämäni kuusi tutoriaalia, joilla saa loihdittua näyttävän juhlameikin. Pikkujoulumeikki voi olla esimerkiksi tumma, smokey eyes -tyylinen meikki tai paljon glitter-luomiväriä sisältävä meikki. Myös huulipunalla saa tuotua juhlalookkiin kaivattua vaihtelua. Alla muutamia näyttäviä meikkilookkeja pikkujouluihin sekä muihin kauden rientoihin.


1. Glitter -luomiväri

Tässä juhlameikissa luomet todella saavat kiiltää. Tuo meikki, jota videossa käytetään luomille vaikuttaa mielenkiintoiselta ja videon lisätiedoissa on linkki verkkokauppaan, joka myy kyseisiä tuotteita. Glitterin ongelma kun yleensä on se, että meikki varisee, mutta näillä tuotteilla ei sitä ongelmaa näyttäisi olevan.

2. Smokey Eyes -meikki

Tässä on erittäin hyvä tutoriaali todella intensiivisen mustan smokey eyes -meikin tekemiseen. Kyseistä meikkiä voi olla vaikea hallita, mutta tässä videossa on hyviä, konkreettisia vinkkejä, joiden avulla varmasti onnistuu.

3. Tummaa huulipunaa

Tumma huulipuna on yksi syksy/talvi 17-18 kauden meikkitrendeistä (lue artikkeli täällä). Tässä siis juhlameikki, joka on kauden trendin mukainen.

4. Värikkäämpi Smokey Eyes

Tässä toinen tutoriaali, jossa ollaan hyvin pitkälti kauden trendin parissa, eli smokey eyes -meikki, jossa on käytetty lilaan vivahtaa väriä antamaan luomille väriä. Lookki on näyttävä ja siinä on ehdottomasti pikkujoulumeikkiainesta.

5. Punaista huulipunaa

Tämä lookki vie ihanan jouluisiin tunnelmiin punaisen huulipunansa ansiosta. Kivana lisänä tuo glitter-liner. Klassinen pikkujoulumeikki!

6. Näyttävät rajaukset

Näyttävillä cat eyes -rajauksilla saa helposti luotua juhlava lookin. Tässä vielä kyseisen meikkityylin tutoriaali.

Mikä oli sinun lempparisi ja minkälainen on mielestäsi paras pikkujoulumeikki? Itse olen panostanut ennemmin tummaan silmämeikkiin, mutta tänä vuonna voisin uskaltautua kokeilemaan punaista huulipunaa. Hauskoja juhlia!


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.