Parhaat meikinpohjustustuotteet

Meikinpohjustus

“Not to prime is a crime”. Meikinpohjustustuotteet eli primerit saavat meikkisi kestämään parempana, pidempään. Primerit voivat olla hoitavia, niillä voidaan pyrkiä vähentämään ihon kiiltoa, vaikuttaa ihon väriin, pienentää ihohuokosia, silottaa ihon pintaa ja pidentää meikin pysyvyyttä. Kun iho on mahdollisimman hyvässä kunnossa, tulee meikistä siistimpi. Arkimeikistä saa tasaisen ja pitkäkestoisen, kunhan muistaa puhdistuksen, kosteutuksen ja tämän jälkeen meikinpohjustustuotteet. Jos taas on tiedossa esimerkiksi juhlat, voi ihoa hoitaa ennen meikkiä kuorinnalla ja naamiolla ja käyttää ennen primeria (tai niiden sijaan) tehotippoja tai lifting-tuotteita.

Värilliset meikinpohjustustuotteet vaikuttavat ihon väriin ja niillä voi olla myös muita ominaisuuksia, kuten ihoa silottava vaikutus. Vihreän värisellä pohjustusaineella saadaan peitettyä punaisuutta, roosa antaa iholle lämpöä ja tekee harmahtavasta ja väsyneestä ihosta raikkaamman näköisen. Persikka ja aprikoosi tasoittavat punaisuutta, syventävät vaalenevaa rusketusta ja antavat tervettä väriä sekä aavistuksen kellertävyyttä iholle. Vaaleansinisellä ehkäistään punakkuutta, mutta myös häivytetään tummia läiskiä ja saadaan sameasta ihosta kuulas. Kiiltävyyttä vähentäviä pohjustustuotteita voidaan käyttää koko kasvoille tai paikallisesti ihoalueille, jotka kiiltävät helposti. Näiden tuotteiden ainesosat imevät itseensä rasvaisuutta ja himmentävät kiiltoa. Luomille käytettävät primerit pidentävät silmämeikin kestoa ja niillä on tarkoitus myös tasoittaa luomen väriä, silottaa mahdollisia ryppyjä ja kiinnittää meikki. Luomiväri myös levittyy tasaisemmin, kun iho on ensin pohjustettu.

Meikinpohjustustuotteet – tässä parhaimmistoa:

Primer kasvoille: Make Up Foreverin Step 1 Skin Equalizer – meikinpohjustusvoiteet

Make Up Forever Primer meikinpohjustustuotteet
Kuva: Saija/Misaij

MUFE:n primerit ovat huippuluokkaa ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva tuote. Neljä väritöntä primeria lupaavat apua rasvoittuvalle iholle (matta), suurille ihohuokosille ja juonteille (tasoittava), kosteutta kaipaavalle ja väsyneelle iholle (kosteuttava) sekä kuivalle ja herkälle iholle (ravitseva). Lisäksi valikoimasta löytyy jopa seitsemän värillistä primeria. Näistä lemppari on ihon punaisuutta neutralisoiva vihreän värinen primer, jolla saa piiloon tai ennalta ehkäistyä punoitusta kasvoilla. Kaikki värilliset tuotteet myös kosteuttavat ja tasoittavat ihoa.

MUFE:n myyjältä kuultua on, että primerien koostumusta on muutettu viime aikoina niin, että niitä voi käyttää kerroksittain. Eli matta-primeria pohjalle ja esimerkiksi punaisuutta neutralisoivaa primeria päälle. Primerien koostumus on hyvin levittyvä ja ne ovat riittoisia. Misaij suosittelee!

Primer luomille: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Urban Decay Primer meikinpohjustustuotteet
Kuva: Saija/Misaij

Jo kulttimaineeseen noussut, vihdoin Suomestakin saatava, silmämeikin pohjustustuote Urban Decay Eyeshadow Primer Potion on kaiken ylistyksensä arvoinen. Rasvoittuville luomille, joilla luomiväri uhkaa kertyä päivän mittaan luomien uurteisiin, on tämä tuote ehdoton. Tuotteen luvataan kestävän 24 tuntia, korostavan värejä ja olevan helppo levittää. Tämä on tuote, joka oikeasti toimii ja voit luottaa, että silmämeikki kestää täydellisenä aamusta iltaan. Original-sävy sopii kaikille ihon sävyille, valikoimasta löytyy myös punaisuuden peittävä, nuden matan lopputuloksen antava Eden-sävy, samppanjan hohdetta antava ja läpikuultavuutta antava Minor Sin-sävy sekä Anti-Aging-ominaisuuksilla varustettu vaihtoehto.

Lämmin suositus, jos et ole vielä kokeillut. Tämä on meikkipussin ehdottomin ja luotettavin tuote.

Primer ripsille: Dior Diorshow Maximizer

Diorshow Maximizer
Kuva: Saija/Misaij

Tämä on loistava tuote sinulle, joka haluat pitkät ja tuuheammat ripset. Valkoinen ripsien
pohjustusaine on myös ripsiseerumi. Tämä tuote siis sekä hoitaa että antaa uskomatonta volyymia. Tuote tarttuu ripsiin helposti ja hyvin. Ripsivärin levityksen jälkeen ripset ovat todella pidemmät ja tuuheammat. Tuotetta voi käyttää myös yksinään öisin, tehohoitona ripsille. Tämä tuote on huippuhyvä!
Täällä lisää meikeistä.

 

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.