Parasta Netflixissä | Kymmenen sarjasuosikkia

Parasta Netflixissä

Netissä törmää paljon listauksiin Netflixin sarjoista ja niistä inspiroituneena Misaij päätti tehdä omansa. Tässä siis mielestämme parhaita sarjoja Netflixissä, joita voimme lämpimästi suositella! Parasta Netflixissä, olkaa hyvät!

1. Mindhunter

Mindhunter sijoittuu 1970 -luvulle ja kertoo kahdesta FBI agentista, jotka alkavat tutkia rikollisia käyttäytymistieteellisessä mielessä. Sarja on erittäin koukuttava, vaikka siinä ei sinänsä paljoa tapahdu. Dialogit ovat kiehtovia ja jäin itse täysin koukkuun heti ensimmäisen jakson jälkeen. Pohjautuu ainakin jollain tasolla tositapahtumiin. Tätä on hehkutettu: ehkä jopa parasta Netflixissä tällä hetkellä. Arvosana IMDb:ssä 8.7/10.

2. Lucifer

Tässä on hauska ja rento komedia, joka kertoo paholaisesta, joka on kyllästynyt helvettiin ja päättänyt muuttaa Los Angelesiin pitämään yökerhoa. Paholainen tutustuu erääseen naisetsivään ja alkaa ratkoa hänen kanssaan rikoksia. Hauskoja kommelluksia ja huvittavaa dialogia. Tästä jää hyvä mieli!  Arvosana IMDb:ssä 8.3/10.

3. Manhunt: Unabomber

Tositapahtumiin perustuva koukuttava sarja Unabomber -pommittajasta, joka terrorisoi Yhdysvaltoja 1970-90-luvuilla. Sarjassa kerrotaan, kuinka FBI:n agentti lopulta sai pommittajan kiinni. Tämä teki mieli katsoa kerralla! Pääosassa valkokankailta paremmin tunnettu Sam Worthington.  Arvosana IMDb:ssä 8.2.

4. Blacklist

Älykäs rikollinen nimeltään Raymond Reddington antautuu poliisille ja lupaa auttaa rikollisten nappaamisessa, kunhan saa työskennellä FBI:n uuden profiloijan kanssa. Sarja on yllättävän viihdyttävä ja pitää otteessaan vaikka ensin olinkin epäileväinen.  Arvosana IMDb:ssä 8.1.

5. House of Cards

House of Cards on kiehtova sarja vallanhimoisesta Francis Underwoodista, joka vaimonsa kanssa tekee mitä vain saavuttaakseen päämääränsä.  Arvosana IMDb:ssä 8.9.


6. Designated Survivor

Designated Survivor on kiehtova poliittinen trilleri. Kun Yhdysvaltojen presidentti ja koko hallitus menehtyy dramaattisessa räjähdyksessä, jäljelle jää valittu selviytyjä Tom Kirkman. Designated Survivor seuraa Kirkmanin toimia Yhdysvaltain johdossa, juonenkäänteitä riittää ja sarja on viihdyttävää katseltavaa. Arvosana IMDb:ssä 7.8.

7. Real Detective

Real Detective on tositapahtumien pohjalta syntynyt rikos- / dokumenttisarja. Joka jaksossa poliisi/tutkija kertoo itseään koskettaneesta ja mieleenpainuneesta tapauksesta uransa varrelta. Jaksot ovat mielenkiintoisia sekä hyvin rakennettuja ja pitävät otteessaan. IMDb arvosana: 8.0.

8. Narcos

Narcos on tositapahtumiin pohjautuva sarja, joka kertoo kokaiinibisneksen kasvusta 80-luvun Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Sarjan ensimmäisissä kausissa seurataan huumevälittäjä Pablo Escobarin elämää ja toimia sekä kolumbialaisten poliisivoimien taistelua huumeita vastaan. IMDb arvosana: 8.9.

9. The Killing (Jälkiä jättämättä)

Yhdysvaltalainen uusi filmatisointi tanskalaisesta tv-sarjasta on mielenkiintoinen ja otteessaan pitävä. The Killing seuraa nuoren naisen murhan tutkintaa ja siihen liittyviä tapahtumia. IMDb arvosana: 8.2.

10. Suits

Suits on viihdyttävä ja mukaansatempaava amerikkalainen lakisarja. Sarjasta erityisen kiinnostavan tekevät sen persoonalliset hahmot ja lakiasioiden sivussa seurattavat ihmissuhteet. Seuraa kuinka nuori ja fiksu Mike Ross päätyy työskentelemään Harvey Specterin rinnalle, joka on New Yorkin yksi tunnetuimmista lakimiehistä. IMDb arvosana: 8.6.


Mitkä ovat teidän sarjasuosikkinne Netflixissä? Hyville sarjoille on aina tarvetta, joten osallistu keskusteluun alla. Lisää vapaa-aikaan liittyvää luettavaa löydät Misaijn Lifestyle-sivulta.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.