Tuotearvostelu – paras silmämeikinpoistoaine

Clinique take the day off

Misaij on testannut, ja rakastunut. Tämä on ehdottomasti paras silmämeikinpoistoaine, jota on päässyt kokeilemaan. Tällä voi siis myös puhdistaa kaiken meikin, mutta on osoittautunut täydelliseksi ja tehokkaaksi silmämeikinpoistoaineeksi. Tuote on tässä: Clinique Take The Day Off Cleansing Balm.

Clinique Take The Day Off silmämeikinpoistoaine – tuotelupaus

Tuotteen luvataan puhdistavan nopeasti pitkäkestoinen meikki silmistä ja kasvoilta. Tuote muuttuu levityksen yhteydessä silkkimäiseksi öljyksi, puhdistaa perusteellisesti ja huuhtoutuu hyvin pois. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm on silmälääkäreiden testaama, eikä sen pitäisi jättää öljyistä tai rasvaista pintaa, mutta ei myöskään kuivattaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Misaijn arvio

Paras silmämeikinpoistoaine
Kuva: Saija/Misaij

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm on nimensä mukaisesti purkissaan tiiviinä voiteena. Silmämeikin puhdistukseen voidetta otetaan pieni nokare kuiviin sormiin ja kun tuotetta hieroo, se todella muuttuu öljymäiseksi. Kun tätä öljymäistä nestettä hieroo silmiin, kaikki meikki sulaa pois vaivattomammin kuin voisi ikinä kuvitella. Voidemainen olomuoto on helppokäyttöinen ja esimerkiksi matkustamisen suhteen kätevä. Voidetta ei tarvitse (eikä saa) hangata voimalla herkälle silmänympärysiholle, vaan kevyt ja hellä hierominen riittää. Huomaa, että myös kasvojen ja sormien tulee olla kuivat, kun voidetta levitetään iholle, muutoin tuote ei toimi kunnolla. Ensin siis kannattaa ottaa voide pieni nokare voidetta sormiin, hieroa se öljymäiseksi ja sitten vasta hieroa kasvoille. Tämän jälkeen joukkoon voi lisätä hieman vettä, hieroa ja lopuksi huuhdella aine huolellisesti vedellä pois silmistä. Tuloksena on täydellisesti puhdistettu iho. Silmämeikistä ei ole jäljellä yhtään mitään, ei edes ripsien tyvissä. Tuote ei myöskään ärsytä silmiä, aiheuta kirvelyä eikä myöskään turvostusta. Jos käytät tuotetta koko kasvoille, voi iholle jäädä hento öljyinen tuntu, mutta kuivaihoiselle tämä voi olla miellyttävä lopputulos.

Kyseessä on siis aivan loistava tuote. Silmämeikinpoistoaine, jonka kanssa on helppo matkustaa, joka on riittoisa, helppo käyttää ja puhdistaa meikin täydellisesti pois. Hinta Stockmannilla tällä hetkellä 38,90€, mutta tuotteen tehokkuus ja riittoisuus ovat hintansa arvoisia.  Misaij suosittelee lämpimästi!


Lue lisää meikeistä täällä.

Silmämeikinpoistoaine
  • Meikinpoistokyky
    10
  • Tuntuma iholla
    8
  • Öljyisyys
    7
Hyvää

Täydellinen lopputulos

Mukava tunne iholla

Huonoa

Hieman öljyinen tuntemus

Hintava

0
8.310
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.