Paras aurinkovoide kasvoille | Misaij suosittelee

Paras aurinkovoide kasvoille

Olen etsinyt jo pidemmän aikaa kasvoilleni mattapinnan antavaa korkean suojakertoimen aurinkovoidetta ja tavoitteenani on ollut löytää paras aurinkovoide kasvoille. Tuntuu, että kasvojeni iho on herkistynyt viime aikoina kovasti ja tarvitsen kunnollisen suojan. Myös toki auringon ihoa vanhentava vaikutus liittyy haluuni suojata kasvot huolellisesti. Lisäksi ihoni kiiltää herkästi, joten aurinkovoiteen pitää olla sellainen, joka ei ehdottomasti jätä jo valmiiksi kiiltävää tai tahmeaa pintaa. Muita kriteereitä on ollut se, että voiteen tulee soveltua meikin alle eikä se saa aiheuttaa finnejä, kuten jotkut paksut aurinkovoiteet kasvoilleni ovat aiheuttaneet. Ja vihdoin olen löytänyt aurinkovoiteen kasvoille, joka täyttää kaikki kriteerini!


Paras aurinkovoide kasvoille

Paras aurinkovoide kasvoille ja rasvoittuvalle iholle on mielestäni ehdottomasti Aco Sun Face Fluid Mattifying SPF 50+. Tuotteen luvataan antavan välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan, imeytyvän nopeasti eikä se tahraa. Aurinkovoiteen sanotaan vähentävän kiiltoa ja jättävän iholle mattapinnan. Tuote sisältää myös markkinointitekstin mukaan aktiiviaineen, joka estää finnien muodostumista. Aurinkovoiteen kerrotaan sopivan sekä normaalille ja kuivalle iholle että sekaiholle. Tuote on hajusteeton, se ei tuki ihohuokosia ja sen luvataan sopivan meikin alle. Siinä on myös Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdiste, jonka luvataan antavan välitöntä syväkosteutta iholle.

Aco Sun Face Fluid Mattifying SPF 50+

Aco Sun Face Fluid on ollut käytössäni koko alkukesän helteistä asti ja voin sanoa, että tämä aurinkovoide myös lunastaa lupauksensa! Voide on miellyttävä ja se on helppo levittää, vaikka se tuntuukin hieman paksulta. Se jättää mattaisen pinnan ja soveltuu täydellisesti meikin alle. Meikki näyttää ja pysyy hyvänä koko päivän eikä iho tunnu millään tavoin tukkeutuvan voiteesta johtuen. Myöskään siis finnejä ei tämä aurinkovoide ole iholleni aiheuttanut. Suojakerroin on 50, joka on juuri sopiva. Tässä siis täydellinen aurinkovoide jos kaipaa mattapintaa, kunnollista suojakerrointa eikä halua finnejä! Tuotetta myy ainakin Apteekkituotteet.fi hintaan 18,40 euroa. Misaijn arvosana: 10-/10.

Lue myös vinkit turvalliseen rusketukseen.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.