Oot-oot Studio kokemuksia sohvan hankinnasta

oot-oot-studio-sohva

Tässä jutussa käyn läpi meidän Oot-oot studio kokemuksia. Aikaisemmassa postauksessani kirjoitin sohvan hankinnasta kissatalouteen ja kyseinen sohva päätettiin ostaa virolaisesta, Virossa tuotteensa valmistavasta firmasta, nimeltään Oot-oot Studio. Ostokokemus oli kaikin puolin positiivinen ja näin ajattelin kirjoitella muutaman sanan aiheesta, jos vaikka joku tuolta sohvan hankkimista pohtii.

Sohvan hankinta netistä?

Pyörittyämme lukuisissa eri myymälöissä katselemassa sohvia, ei vastaan ollut toistaiseksi oikein tullut semmoista, mihin olisimme molemmat mieheni kanssa ihastuneet, jossa materiaali olisi kissatalouteen sopivaa ja, että kukkaroonkin jäisi muuta kuin matti. Näin sohvan katselu jatkui netissä ja vastaan tuli Oot-oot Studio sekä heidän upean oloinen Moss 245 sohva. Pidimme molemmat kyseisestä sohvasta ja se sattui vielä silloin olemaan hyvässä tarjouksessa, joten hintakin oli houkutteleva. Hiiri melkein ”osta”-painikkeen päällä epävarmuus pisti kuitenkin perääntymään, sillä kieltämättä sohvan ostaminen netistä kokeilematta alkoi mietityttää. Mitä, jos se ei olisikaan yhtään mukava tai näyttäisikin täysin erilaiselta kuin kuvissa?

Oot-oot Studio kokemuksia

Yritin etsiä netistä kokemuksia kyseisestä firmasta, mutta niitäkään ei silloin hyvin paljon löytynyt. Niinpä ostopäätös vaikeutui, sillä silloisten rajoitusten takia Tallinnaan matkaaminenkaan sohvaa kokeilemaan ei oikein ollut vaihtoehto. Kyselin Virossa paljon aikaa viettäneeltä tuttavaltani olisiko hänellä tietoa kyseisestä firmasta ja sattuikin niin, että hänen virolainen ystävänsä oli ostanut Oot-oot Studiolta kaksi sohvaa ja oli niihin hyvin tyytyväinen. Näin päädyimme ottamaan yhteyttä Oot-oot Studioon ja kyselemään vielä lisää mieltämme askarruttavista asioista. Saimme nopean ja ystävällisen vastauksen kysymyksiimme, lisäksi meille lähetettiin näytteet kaikista vaihtoehtoisista kankaista ja videoita sohvista niillä materiaaleilla ja jaloilla, mistä olimme kiinnostuneita.

moss 245 sohva megan kangas

Näytekankaat saapuivat ja saimme niistä laadukkaan kuvan, valinnanvaraa olisi ollut paljonkin, mutta kissan takia olimme jo päätyneet samettiin, joka voisi olla kissataloudessa hyvä. Näin valittavaksi jäi enää väri. Kaunis vaaleanpunainen ihastutti omaperäisyydellään ja sekin valinta saatiin tehtyä melko nopeasti. Kankaan lisäksi sohvaan sai myös valita mieleisensä jalat. Tilataanko? No tilataan, todettiin ja jäätiin innokkaina odottamaan sohvan saapumista.

Tilauksesta meni aika tarkkaan kuukausi, kun sohva oli valmis lähetettäväksi. Nettisivuilla kerrotaan, että nykyään tilaustuotteiden toimitusaika on noin 5-7 viikkoa. Toimitusvahvistuksesta meni vajaa viikko, kun sohva saapui meille. Jännityksellä avasimme pakettia ja iloksemme huomasimme, että tuote vastasi juuri odottamaamme. Lisäksi istumamukavuus oli parempi kuin olimme edes uskaltaneet odottaa ja väri kaunis sekä erottuva, muttei silti liian silmiinpistävä.

Fiilikset oston jälkeen

Asioinnistamme Oot-oot Studion kanssa tulee kesällä täyteen jo kaksi vuotta ja sohva on edelleen kuin uusi. Vieläkin erittäin mukava istua (tai maata), eikä kulumisen merkkejä ole. Myös kangas on säilyttänyt värinsä sekä ulkonäkönsä hyvin ja sohva on ollut helppo puhdistaa mahdollisista tahroista marketin kankaanpuhdistusaineella. Kissankarvatkin irtoavat helposti, jos niitä edes materiaaliin tarttuu. Meidän kokemuksemme perusteella, voin siis lämpimästi suositella Oot-oot Studio kokemuksia ja meilläkin harkinnassa saman sarjan rahin hankinta piakkoin! Muutamassa vuodessa on myös edistystä tullut niin, että firmalta löytyy nykyisin showroom Helsingistä Sörnäisten rantatieltä, joten ihan yhtä sokkona kuin me, ei ainakaan pääkaupunkiseudulla tarvitse ostopäätöstä tehdä.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.