Olaplex-hoito | Hiusten hyvinvointiin

olaplex-hoito hiuksille

Olaplex-hoito on viime vuosien ajan valloittanut hiusalaa ja saanut osakseen suuren suosion myös lukuisten kuuluisuuksien keskuudessa aina Kim Kardashianista Gwyneth Paltrowiin. Olaplexistä puhutaan vaurioituneiden ja kuivien hiusten pelastajana ja täytyy sanoa, että omankin kokemuksen perusteella, jotain perää lausunnossa todella on. 


Mutta mitä on Olaplex?

Olaplexin kerrotaan olevan uusi innovaatio, joka käyttää patentoitua ainesosaa luodakseen vahvemmat ja pehmeämmät hiukset. Olaplex etsii ja korjaa hiusten rikkoutuneita ja vaurioituneita rikkisiltoja, tehden niistä parempikuntoiset ja kauniimmat. Olivatpa hiuksesi lukuisista värjäyskerroista vaurioituneet tai esimerkiksi suoristusraudan kuumuudesta kuivahtaneet, Olaplexin luvataan auttavan. Klikkaa tästä ostaaksesi Cocopandan sivuilta.

Miten Olaplex-hoito tehdään?

Hoito voidaan tehdä niin värjättyihin kuin käsittelemättömiin hiuksiin. Sitä voidaan käyttää värjäyksen sekä muiden käsittelyiden yhteydessä, mutta myös tehohoitona sellaisenaan. Olaplex-hoito on kolmivaiheinen. Kaksi ensimmäistä vaihetta on tarkoitettu tehtäviksi kampaamoissa ja kolmas vaihe kotona.

Ensimmäinen vaihe on nimeltään N.1 Bond Multiplier, se aloittaa hiuksen korjausprosessin ja estää uusia vaurioita syntymästä kemiallisten käsittelyiden aikana.

Toinen vaihe, N.2 Bond Perfector, jatkaa rikkisiltojen korjaamista ja parantaa rikkinäisiä ja kuivia hiuksia.

Viimeinen ja kolmas vaihe, N.3 Hair Perfector, auttaa ylläpitämään hiukset terveinä ja korjaa niitä kotioloissa. Tätä tuotetta voi käyttää myös sellaisenaan, se ei ole riippuvainen kahdesta edellisestä vaiheesta, vaikka ne varmasti parantavat tulosta. N.3 on voidemainen ennen pesua kosteisiin hiuksiin noin 10-30 minuutiksi jätettävä hoito. Vaikka toisinaan kuulee ihmisten myös jättävän tämän hoidon hiuksiin jopa yön yli, ei tämä Olaplex asiantuntijoiden mukaan ole tarpeellista, sillä vaikutusajan pidentäminen ei erityisesti tehosta vaikutusta.

Omat kokemukset

Omat kokemukseni Olaplex-hoidosta ovat hyvät. Monia kotivärjäyksiäkin kärsineet kuivat luonnonkiharat hiukset on hoidon avulla saatu karheista ja elottomista suhteellisen kiiltäviksi ja pehmeiksi. Ensimmäinen hoito tehtiin kampaamossa värinpoiston yhteydessä, tällöin hiukset jäivät kuitenkin vielä hieman kuiviksi, onhan värinpoisto hiuksille erityisen raskas.

Positiivisesti yllättäviä tuloksia aloin huomaamaan kolmen kotona tehdyn Olaplex-hoidon jälkeen. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen huomasin hiusteni olevan eloisammat ja pehmeämmät, mutta nyt toistettuani hoitoa muutamaan otteeseen olen ollut erittäin tyytyväinen tuloksiin ja nauttinut sileiden hiusteni tunnosta.

Mitä Olaplex-hoito maksaa?

Olaplex-hoito kampaamoissa tehdään usein muiden käsittelyiden yhteydessä tällöin hinnat alkavat 20-30 eurosta, tehohoitona erikseen hinta alkaa noin 60-70 eurosta. Kotona tehtävä N.3 hoitovoidepullo 100ml maksaa noin 20-30€ hankintapaikasta riippuen. Klikkaa tästä ostaaksesi Cocopandan sivuilta. 100ml pullo riittää useampaan hoitoon.

Onko sinulla kokemuksia Olaplex-hoidosta? Jaa mielipiteesi kommenteissa!Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.