Miten pukeutua uudenvuoden aattona?

miten pukeutua uudenvuoden aattona

Miten pukeutua uudenvuoden aattona? Kysymys, jonka moni nainen on joskus esittänyt. Uudenvuoden aattona juhlitaan niin sisällä kuin ulkona ja pukeutuminen tyylikkäästi, mutta samalla käytännöllisesti, vaatii hieman vaivaa. Uudenvuoden aattona näyttävät lookit ovat enemmän kuin sallittuja ja juhlan tunnelmaan pääsee helposti, kun asu on oikea. Mutta miten sitten pukeutua uudenvuoden aattona? Poimi kaikki ideat ja vinkit alta!Valitse asu juhliesi mukaan

Uudenvuoden aattona asun valintaan vaikuttaa totta kai se, missä juhlit vuoden vaihtumista. Onko tiedossa illanistujaiset ystävien kanssa, kuohuvan poksauttelua torilla ulkoilmassa, illallinen ravintolassa tai esimerkiksi railakas iltama yökerhossa vai olisiko sittenkin vaikka illanvietto mökillä?

Miten pukeutua uudenvuoden aattona…

Ravintolassa tai baarissa

Jos tiedossa on vuoden vaihtaminen sisätiloissa ravintolassa tai baarissa, voi pukeutumisessakin irrotella ja valita näyttäviä sekä juhlavia uudenvuoden asuja. Syvät kaula-aukot, lyhyet helmat, näyttävät kankaat ja korkeat korot luovat rohkean, mutta samalla teemaan sopivan asun. Muista kuitenkin valita vain joitain rohkeita elementtejä, ei välttämättä kaikkia tyylikkyyden takaamiseksi.

Skirt by ASOS
ASOS Sequin Cami
 


Kotioloissa

Ystävien tai perheen parissa kotona vietetty uudenvuoden aatto voi toki olla mukava ja casual, mutta asuun panostaminen tuo kuitenkin iltaan erityisyyttä. Valitse asusi juhlan teeman mukaan. Casual chic on aina hyvä valinta, valitse esimerkiksi arkisempi alaosa, kuten farkut ja yhdistä näyttävään toppiin juhlahumun kunniaksi.

Ulkona kaupungissa

Kaupungilla ihmismassojen ympäröimänä vietetty uudenvuoden aatto on varmasti mahtava kokemus. Kylmä ilma tuottaa kuitenkin haasteita pukeutumiseen. Vaikka uloskin olisi hienoa laittaa näyttäviä asuja vuoden vaihtumisen kunniaksi, kannattaa myös ajatella käytännöllisyyttä. Upea juhlailta voi mennä täysin pilalle värjötellessä ja lämmittelypaikkaa etsiessä. Valitse siis lämpimistä ja mukavista asuista, näyttävyyttä voi tuoda esimerkiksi pitkävartisilla saappailla tai vaikuttavilla bootseilla. Valitse takiksi lämmin pitkä talvitakki tai vaikka trendikäs tekoturkis. Säväytä kauniilla asusteilla ja upealla meikillä.

Asos Vintage Faux Fur | Asos
Love Moschino | Asos
 


Mökillä

Uudenvuoden aattoa voi myös viettää kaukana kaupungin hulinasta, esimerkiksi mökillä. Tällöin pukeutuminen on yleensä melko vapaata, eikä sääntöjä pahemmin ole. Kerrospukeutumista on hyvä miettiä, sillä usein aikaa vietetään niin sisällä kuin ulkona, jolloin vaatteiden pois ottamisen ja lisäämisen olisi hyvä olla helppoa. Mahtava idea on esimerkiksi koristeellinen neule tai neuletakki ja helposti jalkaan vedettävät talvibootsit!


Christmas Sale 2017 Image Banner 940 x 243

Uudenvuoden asuvaihtoehtoja ja ideoita

Glitteriä, paljetteja sekä metallin hohtoa

Kimalle kuuluu uudenvuoden aaton pukeutumiseen. Topeissa, mekoissa ja alaosissa on mistä valita. Valitse upeita glitteri unelmia tai näyttävän tyylikkäitä paljetteja. Myös metallin hohto tuo mukavaa kiillettä ja juhlavuutta. Älä kuitenkaan ammu yli, vaan valitse asuusi yksi kiiltoa sisältävä vaate tai asuste. Glitteritoppi yhdistyy kauniisti mustiin housuihin, kun taas metallinhohtoinen minihame löytää sifonkipaidasta kauniin kaverin. Musta paljettimekko onkin jo klassikko, yhdistä hillitysti tyylikkään asun luomiseksi.

Pikkumusta

Pikkumusta on aina täydellinen valinta, kun kysytään miten pukeutua uudenvuoden aattona. Simppeli, mutta näyttävä musta mekko on helppo ja huoleton ratkaisu. Tuo juhlavuutta upeilla asusteilla ja kauniilla koroilla.

Bleiseri

Bleiseri sopii aina. Bleiseri luo yksinkertaisemmastakin asusta edustavan ja tyylikkään. Tämä on yksinkertainen, mutta samalla varma valinta. Asuksi voit valita esimerkiksi helppoa mustaa ja kaunistaa sitä värikkäällä bleiserillä tai toki mustakin käy, mutta panosta tällöin asusteisiin, tuomaan asuusi eloa.

Sametti

Sametti on tämän talvikauden trendijuttu ja valloittava valinta uudenvuoden aattona. Samettinen mekko, bleiseri tai paita luo ylellisen juhla-asun, jolla varmasti erotut eduksesi. Lisäksi tämä materiaali on yleisesti lämmintä, joten hyvä valinta myös, jos esimerkiksi ilotulitteet tulee katsottua ulkona. Yhdistä yksinkertaiseen ja anna sametin olla asusi tähti.

Haalari

Haalari, eli jumpsuit, on viime vuosina luonut paikkansa tyylikkään pukeutumisen syövereihin. Kauniisti leikatut ja hyvin istuvat haalarit ovat kaunis, mutta samalla käytännöllinen valinta.

Tiedätkö sinä jo, miten pukeutua uudenvuoden aattona?

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.