Menovinkit pääsiäisviikolle | Pääkaupunkiseutu

menovinkit pääsiäisviikko

Penkkiurheilijan pääsiäisviikon startti

Veikkausliiga on taas pyörähtänyt käyntiin ja jalkapallon ystäville riittää nyt seurattavaa koko kesäksi. Heti alkuviikosta pääkaupunkilaiset urheilun ystävät voivat suunnata Telia (ent. Sonera) 5G -areenalle seuraamaan alkukauden taistelua HJK – KuPS. Peli starttaa klo 18.30, liput tiketistä, alkaen 9€.

Murkinaa mukavalla hinnalla

Syö Helsinki -viikot jatkuvat vielä torstaihin 13.4. saakka. Joten jos et vielä ole ehtinyt käydä nauttimassa 10 €:n annoksia, on sinulla vielä alkuviikko hyvin aikaa. Poimi suosikkisi Cityn sivuilta


Päiväkirjat jakoon

Suuntaa Kulttuuritehdas korjaamolle torstaina 14.4. kello 20. Luvassa on naurua, myötähäpeää, monimuotoisia kokemuksia elämästä sekä varmasti kokonaisvaltaisesti viihdyttävä ilta. Kyseessä on kahden koomikon luotsaama päiväkirjaklubi. Täällä jaetaan tarinoita nuoruuden päiväkirjoista, kouluaineista ja muista kirjoitelmista ja jokainen voi ymmärtää, ettei ollut ajatustensa kanssa yksin ja nauraa nuoruuden töppäilyille ja ajatuksille yhdessä. Lähde mukaan katsojana tai jaa omat tarinasi rohkeasti! Lisätiedot Korjaamon sivuilta.

Salsan salat tutuiksi

Menovinkit pääsiäisviikolle sisältävät myös lattarimeininkiä. Pääsiäistä voikin viettää tänä vuonna Baila Baila Salsa Festival 2017 -merkeissä. Festivaalit järjestetään pääsiäisenä 13.-16.4.2017 Helsingissä, jolloin kansainväliset ja kotimaiset tanssin ammattilaiset johdattelevat festivaalivieraat salsan saloihin. Kyseessä on siis Suomen suurin salsafestivaali. Lisätietoja löytyy Salsa Festival -sivulta ja Baila Bailasta

Munajahtiin pääsiäisen kunniaksi

Kiirastorstaina Helsingissä ja Vantaalla järjestetään Nordic Choice Hotellien toimesta suuri Pääsiäismunajahti. Hotellit piilottavat kultaisia pääsiäismunia julkisille paikoille ympäri kaupunkia ja pääsiäismunien sisältä löytyy lahjakortteja. Lahjakortit lunastetaan joko Vantaan tai Helsingin Clarion-hotelleissa riippuen siitä, mistä kaupungista muna on löydetty. Munajahti alkaa 13.4.2017 klo 6.00 ja jatkuu klo 18.00 saakka. Palkinnot vaihtelevat kahvilipuista ilmaiseen yöpymiseen hotellin sviitissä. Munajahti on K-18. Lisätietoja Facebookista.Amerikan (r)autoja ihailemaan

American Car Show järjestetään nyt jo 40. kerran. Tämän vuoden 40th Anniversary American Car Show on kolmipäiväinen, perjantaista sunnuntaihin 14. – 16.4.2017 ja tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. American Car Show -näyttelyn lisäksi tapahtumaan kuuluvat Tuning Car Show, Mc Heaven ja Motorsport 2017. Liput ennakkoon tiketistä, hinnat yli 16-vuotiaille 28 €, 7-15-vuotiaat 18€ ja alle 7-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi. Tapahtuma on auki klo 10.00-18.00. Lisätietoja osoitteesta American Car Show -sivulta.

Kokkoa katsomaan myös pääsiäisenä

Lauantaina 15.4. Seurasaaressa voi ihailla kahta eri kokkoa, pienempää narrikokkoa ja suurempaa pääsiäiskokkoa. Muinaisista uskomuksista tavaksi kehittynyt kokonpoltto on varmasti mukava tapa viettää lauantai-iltaa perheen kesken, grillaillen ja tunnelmasta nauttien. Seurasaaren juhlakentällä ohjelma alkaa kello 18.30 ja lasten toivotaan pukeutuvat teeman mukaisesti trulleiksi.


Musikaaliset menovinkit pääsiäisviikolle

Loppuviikon keikoista löytyy muutama tärppi. Perjantaina 14.4. Poets Of The Fall valtaa Tavastian legendaarisen lavan, ovet auki kello 19. Lauantaina 15.4. Hartwall Areenalla bailataan Britannian X-Factorissa ihastuttaneen Saara Aallon tahdittamana. Show alkaa kello 20. Lisäksi perinteisen Rock’n’Rollin ystävien sävelkorvia hellitään Jazzahtavassa Storyvillessä koko viikonlopun ajan, lisätiedot Storyvillen sivuilta.

Eläimellistä menoa

Menovinkit pääsiäisviikolle on hyvä päättää eläimelliseen menoon. Perheen pienimmät ja miksei suuremmatkin innostuvat varmasti Korkeasaaren Pääsiäissaari -tapahtumasta. Luonto ja eläimet heräävät keväisiin päiviin, Karhulinnalla istutetaan kukkia, askarrellaan ja etsitään Lady Fortunaa onnenpyörällä. Myös kasvomaalauksia on luvassa Amazoniassa. Tapahtuma-aika: 14.-17.4., kello 10-18.  

Matkakuume, mutta kohde puuttuu?
Löydä matkakohteesi – Booking.com

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.