Meikkiuutuudet | Syksy 2017

Meikkiuutuudet syksy 2017

Tässä luvassa katsaus syksyn mielenkiintoisiin meikkiuutuuksiin. Luvassa on kolme mielenkiintoista ja odotettua yhteistyöllä tehtyä meikkisarjaa, huulipunia riittää ja myös uusia luomivärejä on tiedossa. Meikkiuutuudet syksy 2017: tiedossa kaikkea kivaa ja tässä himotuimmat uutuudet!


Meikkiuutuudet syksy 2017 | Bare Minerals

Bare Mineralsin syksyn uutuusmeikki on BarePro -meikkivoide. Meikkivoiteen luvataan olevan peittävä ja hengittävä, hyväksi iholle ja kestävän 24 tuntia. Lopputulos on luonnollinen matta. Tämän tosiaan luvataan parantavan ihon ulkonäköä pidemmälläkin aikavälillä. Tuote myös häivyttää ihohuokosia ja ihon pieniä epäkohtia. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Meikkiuutuudet syksy 2017 | Bobbi Brown

Bobbi Brownilta on tulossa jälleen uuttaa huulipunaa, jonka kehutaan tuntuvan voidemaiselta, mutta näyttävän huulipunalta. Tuote antaa samettisen matan ja kosteutetun lopputuloksen. Tämä sävy päätyy ehdottomasti kokeiluun!

Meikkiuutuudet syksy 2017 | Estée Lauder

Victoria Beckham on luonut Estée Lauderin kanssa yhteistyössä syksyksi uuden meikkisarjan, VB x EL. Tässä esimerkiksi täydellinen luomiväripaletti syksyn iltamenoihin.

Meikkiuutuudet syksy 2017 | M.A.C.

Ihanalta M.A.C:ilta on tulossa taas paljon uutta syksyksi. Odotettu uutuussarja on M.A.C. x Nicki Minaj, joka pitää sisällään upeita nuden sävyisiä huulipunia.


Toinen M.A.C.in uutuus on esimerkiksi tämä liner, jolla siis rullataan rajaukset silmiin. Tätä olisi mielenkiintoista kokeilla, koska mietin antaako rulla jotain lisäarvoa tai helppoutta levitykseen? Voisi kuvitella, että tällä on helpompi aloittaa rajausten harjoittelu, kuin nestemäisellä eyelinerilla, joka vaatii hieman vakaampaa kättä.

Tiesithän jo, että MAC:in tuotteita on myynnissä nyt myös Sokoksella!


Meikkiuutuudet syksy 2017 | L’oreal Paris

Tämä syksy tarjoaa useita yhteistyössä toteutettuja meikkisarjoja. Edellä mainittujen lisäksi myös L’oreal Paris on julkaissut Balmainin kanssa suunnitellun huulipunasarjan, joka pitää sisällään 12 mattasävyä.

Meikkiuutuudet syksy 2017 | Urban Decay

Urban Decayn syysuutuus on Troublemaker ripsiväri, jonka luvataan antavan tuuheutta, pituutta ja seksikkyyttä. Tuotelupauksessa sanotaan myös, että ripsiväri kestää lähes mitä vaan. Tätä voisi melkeinpä kokeilla.

Ihana meikkisyksy siis luvassa! Lue myös kauden kuumimmista meikkitrendeistä sekä syksyn hiustrendeistä!


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.