Meikkiuutuudet kevät 2018 | Uutuuskatsaus

Meikkiuutuudet kevät 2018

Tässä katsaus kevään uutuuksiin. Meikkiuutuudet kevät 2018 pitää sisällään mm. jälleen yhden yhteistyösarjan, meikkivoidetta, peitevoidetta, huulivoidetta, huulipunia ja keväisiä, värikkäitä luomivärejä eli kaikkea kivaa!


1. Meikkiuutuudet kevät 2018 | Bobby Brownin uusi meikkivoide

Bobby Brownin uusi meikkivoide on päästävä kokeilemaan. Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 on tarkoitettu normaalista rasvoittuvalle iholle ja lupaa pysyä 16 tuntia. Voiteen sanotaan olevan peittävä, mutta luonnollinen ja estävän ihon kiiltoa!

2. Meikkiuutuudet kevät 2018 | Maybelline x Gigi Hadid

Maybellinen ja Gigi Hadidin yhteistyössä syntynyt meikkisarja, jonka luomivärit näyttävät kieltämättä herkullisilta.

3. Meikkiuutuudet kevät 2018 | M.A.C.in Studio Waterweight

MACin Studio Waterweight -sarjaan on tullut pari uutuutta: puuteri ja peitevoide. Nestemäisen peitevoiteen luvataan olevan kevyt, mutta peittävä ja tarjoaa kostetusta.

4. Meikkiuutuudet kevät 2018 | Pat McGrath huulivoide

Tässä olisi huulivoide, joka suojaa huulia vapailta radikaaleilta,  jolla on antioksidanttinen, vitamiinirikas, anti-aging-koostumus, joka korjaa ja pitää huulet pehmeinä.  Tästä tuotteessa on kohkattu ja katsoin, että omakseen tämän saa suoraan Pat McGrathin verkkosivuilta, toimitusmaksu on 25 dollaria, joten kimppatilausta keräilemään. Ja jos nimi ei siis ole tuttu, on Pat McGrath tunnettu (ja jopa maailman vaikutusvaltaisimmaksi sanottu) meikkitaiteilija , joten ei ihme, että suosiota riittää.

5. Meikkiuutuudet kevät 2018 | Kat Von D:n huulipunat

Kat Von D tuo markkinoille Studded Kiss Crème Lipstick-sarjassa 40 eri sävyä. Huulipunan koostumus on kermainen ja erittäin pigmenttinen.

6. Meikkiuutuudet kevät 2018 | Benefit

Benefitin klassikotuotteesta POREfressional – primerista on tullut uusi versio Pearl Primer, joka antaa heleyttä kasvoille ja pitää myös ihohuokoset kurissa. Kevään yksi trendi on nimenomaan kuultavat kasvot, joten tämä vaikuttaa kyseiseen lookiin täydelliseltä.

Toinen Benefitin uutuus, johon törmäsin, oli tämä ripsari: BADgal BANG! Tämän tuotteen luvataan antavan 36 tuntia kestävää upeaa volyymia. Tälläkin saa varmasti toteutettua kevään toisen meikkitrendin mukaisen lookin, eli upeat tuuheat ripset!

7. Meikkiuutuudet kevät 2018 | Chanel

Chanelin Spring/Summer 2018 -kokoelmasta löytyy ihanasti värejä. Kevään trendit saa helposti toteutettua esim. Chanelin pitkäkestoisilla värikkäillä luomiväreillä.Kevättä siis odotellessa! Käy lukemassa myös kevään meikki– ja hiustrendeistä.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.