Meikkitrendi: värikäs silmämeikki

Värikäs silmämeikki

Instagram on loputon inspiraation lähde esimerkiksi meikkeihin ja meikkaukseen sekä trendeihin liittyen. Viime aikoina Instagramia selaillessa huomio on kiinnittynyt useiden meikkibrändien kuviin värikkäästä silmämeikistä, joka on yksi kevään kuumista meikkitrendeistä tumman huulipunan ja metallinhohdon ohella. Värikäs silmämeikki on näyttävä, siinä voidaan leikitellä lisäksi glitterillä ja se on myös helposti toteutettavissa. Alla parhaimmat kuvat meikkitrendistä värikäs silmämeikki. Katso kuvat ja inspiroidu!

Värikkäät rajaukset

Tässä L’orealin upeassa meikissä on tehty silmiin siniset rajaukset ja käytetty myös sinistä ripsiväriä tehosteena. Lopputulos on ihanan raikas. L’orealilta löytyy parikin tuotetta, joilla siniset rajaukset voi toteuttaa. Esimerkiksi Color Riche Le Khol -rajauskynää löytyy väreissä Portofino Blue ja Breezy Lavender tai Infallible Gel Crayon, geelimäinen rajauskynä, sävyssä I’ve got the blue. Ripsivärinä Voluminous Mascara.

NYX Cosmetics on yhdistänyt siniseen rajaukseen ruskeaa metallinhohtoista luomiväriä. Kuten edellisestä kauneusaiheisesta postauksesta, 2017 kevään meikkiuutuudet, käy ilmi, on myös metallinhohto yksi tämän hetken kuumista meikkitrendeistä. Kuvan meikkiin on käytetty NYXin Vivid Brights Eyeliner silmänrajauskynää sävyssä Sapphire. Sarjasta löytyy myös muita kirkkaita värejä, muun muassa punaista ja vihreää. Jos tämän sinisen rajauksen kokeilu kiinnostaa, löytyy NYXin valikoimasta useita silmänrajauskyniä, joista kaikista löytyy vähintään kaksi sinisen sävyä. Kokeile esimerkiksi Slide on Pencil silmänrajauskynää upeassa Azur -sävyssä.

Värikäs glitter

Tässä Urban Decayn Instagram-sivulta lainatussa kuvassa on myös panostettu silmänrajauksiin, tällä kertaa alaluomella ja vihertävällä sävyllä. Esimerkiksi Urban Decayn Heavy Metal Glitter Eyelinerilla luot näyttävän ja värikkään glittermeikin. Glitter on kyseisessä tuotteessa geelimäisessä muodossa, joka estää glitterin erottumisen, joten tuotetta ei tarvitse edes sekoittaa. Rajauksen luvataan kestävän hyvin ilman varisemista. Sävyjä löytyy seitsemän.

It's never too early for glitter liner. // ?: @makeupbyrosec #UrbanDecay

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Tässä myös näytillä Urban Decayn Moondust luomiväripaletin värikirjo kaikessa hehkuvuudessaan, jolla varmasti saa halutessaan aikaiseksi näyttävän lookin.

Shadow play. ? // ?: @miniinaaz #UrbanDecay

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Alla olevassa kuvassa Make Up Forever puolestaan varoittelee uudesta trendistä oranssin väriseen rajaukseen liittyen. Tähänkin on yhdistetty glitter, tällä kertaa kulmakarvojen päällä…

Värikkäät luomivärit

Tuntuu siltä, että MACilta löytyy tällä hetkellä valikoimastaan väri kuin väri. Kokeile esimerkiksi uusia hurjia kirkkaita ripsivärejä. Macilta löytyy tuotteet näyttäviin rajauksiin ja myös luomiväreillä voi säväyttää, kuten alla olevissa kuvissa.

Diorilla on leikitelty puolestaan sekä vihreällä että keltaisella luomivärillä (katso kaikki kuvat klikkaamalla kuvaa oikealle).

Kokeile siis rohkeasti, tänä keväänä on lupa leikkiä ja iloitella väreillä silmämeikissä!Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.