Lancômen meikkivoiteet testissä

Lancomen meikkivoiteet testissä

Lancômen meikkivoiteet ovat ihania ja olen ollut uskollinen käyttäjä jo usean vuoden ajan. Merkin meikkivoiteet ovat laadukkaita ja luulenpa, että Lancômelta löytyy jokaiselle jotakin. Valikoimasta löytyy niin peittävää kuin ohuen ohutta sekä valoa heijastavaa meikkivoidetta. Kesäisin tykkään käyttää itse ohuempaa meikkivoidetta ja talvella palaan hieman peittävämpään. Näiden, sekä myös mielenkiinnon ansiosta, olen tullut hankkineeksi Lancômelta nämä kolme erilaista meikkivoidetta: Lancôme Miracle Air de Teint, Teint Miracle ja Teint Idole Ultra Wear. Tässä kokemukseni niiden käytöstä!


1. Lancôme Miracle Air de Teint

Lancôme Miracle Air de Teint meikkivoiteen luvataan antavan henkäyksen kevyen, mattahohtoisen meikkipohjan. Meikkivoiteessa olevien hiukkasten sanotaan olevan huomattavasti kevyempiä kuin perinteisissä meikkivoiteissa. Huomaamattoman ja kevyen koostumuksen luvataan jättävän iholle vain sen, mitä iho tarvitsee.

Tämä meikkivoide on mielestäni todella jännä. Koostumus on ihan täyttä litkua ja ensin mietinkin mitähän sillä pystyy tekemään. Mutta kun sitä levittää iholle, tuote oikeasti toimii. Litkumainen koostumus on kuitenkin epäkäytännöllinen ja purkki vaatii kunnon ravistuksen ennen käyttöä. Tiputan yleensä pipetillä muutaman tipan kämmenselälle, josta levitän siveltimellä voidetta iholleni. Ihosta tulee kuitenkin kaunis, vaikka tuote ei ole kovin peittävä. Tuotelupauksen mukaisesti meikkivoide on kyllä höyhenen kevyt ja hyvä valinta jos iholla ei ole paljon peitettävää tai et vain pidä paksusta pakkelista. Tätä tykkään itse käyttää kesällä keveytensä ansiosta ja plussaa tietysti SPF 15:sta.

2. Lancôme Teint Miracle

Lancômen Teint Miracle meikkivoide lupaa tehostaa ihon omaa luonnollista valoa. Lancômen Aura Inside -teknologian avulla ihon sävyn luvataan kirkastuvan välittömästi ja ihon näyttävän virheettömältä. Tuotteessa on SPF 15 ja koostumus on öljytön.

Tämä on ehdottomasti lempituotteeni arkikäyttöön ja juhlaan ja olen ollut fani jo usean vuoden ajan. Välillä olen kokeillut muita tuotteita, mutta jotenkin tämä on yksi niistä luottotuotteista joiden pariin aina palaan. Tuote heijastaa valoa niin kauniisti ja saa ihon näyttämään todella kauniilta. Tuote jättää iholle ihanan luonnollisen pinnan. Tämä meikkivoide on suht kevyt ja peittävyys on yleensä riittävä omalle iholleni. Jos kaipaa kuitenkin parempaa peittävyyttä, on seuraava tuote parempi.

3. Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Lancômen ikoniseksi kutsuttu Teint Idole Ultra Wearin luvataan levittyvän helposti ja luovan pitkäkestoisen täydellisen lopputuloksen. SPF 15 ja lupaus 24h kestävyydestä.

Tämä on näistä meikkivoiteista ehdottomasti paksuin ja peittävin. Tässä on myös melko voimakas tuoksu, joka ei varmasti kaikkia miellytä, mutta se haihtuu nopeasti. Tällä saa luonnollisen ja mattapintaisen, mutta silti peittävän lopputuloksen, joka kestää ihan hyvin. Tuohon 24 tuntiin ei tämä tuote kuitenkaan pysty, vaikka eipä siihen taida pystyä mikään meikkivoide. Meikkivoidetta saa kerrostettua helposti ja sanoisin tämän sopivan erittäin hyvin rasvoittuvalle iholle.

Lancômen meikkivoiteet | Yhteenveto

Uskon, että näistä kolmesta vaihtoehdosta löytyy aika monelle hyvä vaihtoehto. Lancômen meikkivoiteet ovat laadukkaita ja kestävät hyvin, suurimmat erot löytyvät peittävyydestä. Itselleni ehdoton lemppari on tuo valoa heijastava Teint Miracle. Mikä on sinun suosikkisi?Lisää kauneusaiheisia juttuja löydät Misaijn Kauneus-sivulta.

1 Kommentti
  1. Minunkin ehdoton lemppari on Teint Miracle, olen käyttänyt sitä vuosia eikä paluuta ole 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.