Kumisaappaat | Tyylillä sadepäiviin

kumisaappaat tyylikkäästi sadepäiviin

Kumisaappaat ovat uudistuneet viime vuosina ja malleissa onkin nykyään tarjolla mistä valita. Syksyn ja talven sateet houkuttelevat vetämään jalkaan vedenpitävät kengät, mutta tarvitseeko tällöin luopua tyylistä? Vastaus on ei. Perinteiset kumisaappaat ja muut vastaavat mallit voi nyt suosiolla jättää mökille ja pihatöihin. Kaupungilla sadepäiviin voi nyt lähteä tyylikkäänä ja trendikkäänä, pitäen samalla jalat kuivina.


Vaikka toki oikein yhdistettynä myös perinteisillä kumisaappailla voi erottua edukseen, on valikoimissa nyt mahtavia ja hienostuneita versioita. Näitä yhdistää kauniisti vaativampiinkin asukokonaisuuksiin, helposti ja huolettomasti. Katso alta parhaat sekä säväyttävimmät mallit ja ihastu!

Tutustu myös muihin talven kenkätrendeihin täällä!

Lyhytvartiset kuminilkkurit

Lyhytvartiset nilkkurimalliset sadekengät yhdistyvät kauniisti monenlaisiin asuihin. Nämä monikäyttöiset jalkineet sopivat mahtavasti niin tyköistuvien kuin väljempienkin housujen kanssa, mutta myös hameen ja sukkahousujen kaveriksi. Nilkkureiden varsissa kuminauhat antavat käyttömukavuutta ja kauniit yksityiskohdat, kuten soljet ja nauhat, tuovat yksilöllisyyttä. Lisäksi reilusti kiiltävä pintamateriaali luo elegantin lookin.

Gioseppo | Zalando
Andre JAMES | Zalando

Värikkäät kumisaappaat

Värikkäillä kumisaappailla luot persoonallisen asun, joka tuo mukavaa piristystä synkkiin sadepäiviin. Anna saappaiden olla asusi valopilkku tai yhdistä kauniisti muihin väreihin. Jos saappaat ovat kokonaisuudessaan värikkäät, on ne helpompi yhdistää hillitympiin sävyihin, toisaalta väriä voi olla vain pienemmissä yksityiskohdissa tai osissa saappaita, jolloin voit esimerkiksi kokeilla sävy sävyyn yhdistelemistä.

Trussardi Jeans | Zalando
LEMON JELLY SPLASH | Zalando

Kuviolliset kumisaappaat

Kuviollisilla saappailla luot omalaatuisen lookin, joka erottuu joukosta. Valitse hillitympiä kuvioita hienostuneisiin tilanteisiin tai kokeile rohkeasti monivärisiä kuvioita yhdistettynä rentoihin arkisiin asuihin. Humoristiset kuvioinnit sopivat orginellille oman tiensä kulkijalle ja hauskat raidat tai pilkut antavat asulle mukavaa leikkimielisyyttä.

MICHAEL Michael Kors | Zalando
Colors of California | Zalando

Pitkävartiset kumisaappaat

Pitkävartiset kumisaappaat voivat olla koko lookisi tähti. Varsissa voi olla kaunista kuviointia, yksityiskohtia, kuten vetoketjuja, solkia tai nauhoja, tai painettuja koristeita. Pitkävartiset versiot näyttävät mahtavilta tyköistuvien housujen kanssa, mutta myös lyhyen hameen tai mekon, sekä paksujen sukkahousujen kanssa.

PARFOIS | Zalando
Hunter REFINED QUILT GLOSS TALL | Zalando

Erikoiset kumisaappaat

Erikoisiakin kumisaappaita on tarjolla. Kun kumisaappaisiin yhdistetään kiilakorko, syntyy omaperäinen, mukava ja samalla käytännöllinen jalkine, joka varmasti löytää käyttäjänsä. Toisaalta erityisyyttä tuovat myös muun muassa pörröiset (trendikkäät) lisäykset tai mukavasti erottuvat yksityiskohdat.

LEMON JELLY | Zalando
Sorel JOAN RAIN WEDGE | Zalando
Kauniit kengät sadepäiviin Zalandolta, tästä shoppailemaan.
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.