Kosteusvoide kasvoille | Tuotearvostelu

Kosteusvoide BM CosmeCeuticals

Kosteusvoide kasvoille kuuluu ihonhoitoon. Itse olen jo vuosien ajan käyttänyt BM CosmeCeuticals -merkin tuotteita ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Tuotteet ovat hoitavia ja kosteuttavia ja alla tarkempi arvosteluni kyseisistä tuotteista.

Kosteusvoide kasvoille | BM CosmeCeuticals

BM CosmeCeuticals on tuotemerkki, joka tarjoaa kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita, joiden kehitykseen on käytetty myös lääkealan osaamista. Tästä nimitys CosmeCeuticals.

BM CosmeCeuticalsia markkinoidaan ihon uudistumista edistävänä hoitomenetelmänä, joka perustuu lääkemolekyyli SOS:n (sukroosi-okta-sulfaatin) uuteen käyttösovellukseen. Kyseistä sukralfaattia on käytetty 1970-luvulta lähtien mahahaavan hoidossa ja myöhemmin aineen vaikutuksia on tutkittu myös iholla ulkoisesti käytettynä.

BM CosmeCeuticals on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja tuotteiden teho on lääketieteellisesti todistettu. Tuotteen tehoon liittyen mainostetaan sitä, että monet lääkärit suosittelevat sitä arpien hoitoon. BM:n luvataan suojaavan ja jopa korjaavan ihoa tehden siitä kimmoisamman ja kauniimman. Tuotteiden sanotaan sopivan myös ryppyjen ehkäisemisessä ja vahvistavan ohutta ja herkkää ihoa. Sarjasta löytyvät hoitotuotteita sekä rasvaiselle ja suurihuokoiselle että epäpuhtaalle iholle. Lisäksi tuotteilla on todettu olevan myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atooppiseen ihoon.


Kosteusvoide kasvoille | Tuotelupaus

Tuotetasolla arvosteluni koskee merkin päivävoidetta, yövoidetta sekä tehoseerumia. Tehoseerumi on nimeltään Regenerating Intense Serum Gel 28. Tuotelupaus on seuraava: erinomainen Anti-Age-geeli, joka tasoittaa ryppyjä ja ilmejuonteita, vahvistaa ohutta ja herkkää ihoa, kiinteyttää, uusii ja tuo energiaa iholle, rauhoittaa ja uudistaa suurihuokoista ja epäpuhdasta ihoa. Sopii myös ihon ongelmakohtiin ja silmänympärysiholle.

Päivävoide on nimeltään Regenerating & Moisturising Day Cream – Normal-Combination Skin ja yövoide Regenerating & Nourishing Night Creme. Molempien lupaavan olevan kosteuttavia, elvyttäviä ja soluja uudistavia. Monitehoisten voiteiden sanotaan suojaavan ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta, stimuloivan kollageenituotantoa, lisäävän kimmoisuutta, tasoittavan ryppyjä ja ilmejuonteita, heleyttävän ihoa, vahvistavan ohutta ja herkkää ihoa sekä tuovan uutta energiaa iholle.

Voitte varmasti ymmärtää innostukseni tuotteita kohtaan edellisten mainospuheiden jälkeen.


Kosteusvoide kasvoille | Kokemuksia

Hyvä kosteusvoide kasvoille

Tehoseerumi, jota käytän aina ennen kosteusvoidetta, on läpinäkyvää ja geelimäistä ainetta. Tuotteen levityksen kanssa saa olla rivakka, koska seerumi alkaa kuivua nopeasti. Pumppupullo on kätevä ja siitä saa helposti annosteltua sopivan määrän. Seerumi imeytyy nopeasti ja antaa kasvoille ihan kuin pienen liftauksen tunteen. Iho jää seerumin jälkeen ehdottomasti odottamaan kosteusvoidetta. Plussaa siitä, että seerumia voi käyttää myös silmänympärysiholle.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu päivävoide, myöskin pumppupullosta annosteltuna, on riittoisan tuntuista, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Iho tuntuu kosteutetulta ja esimerkiksi meikkauksen voi aloittaa heti, koska tuote imeytyy täydellisen nopeasti.

Yövoide on jostain syystä päätetty siirtää tuubiin, joka on mielestäni epäkäytännöllisempi kuin pumppupullo. Yövoide on myös paksumman tuntuista, kuin päivävoide, joka tekee siitä hieman hankalamman levittää kasvoille. Kuitenkin myös yövoide imeytyy erittäin nopeasti ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi.Tuntuma iholla voiteiden levityksen jälkeen on miellyttävä ja iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.


Kosteusvoide kasvoille | Yhteenveto

Tuotteet ovat erittäin hyviä ihon kosteuttajia. Kaikki tuotteet imeytyvät erittäin nopeasti ja kosteusvoiteet jättävät ihon hyvän tuntuiseksi. Ainoa miinus tulee yövoiteen paksuudesta ja uudesta tuubista, joka on epäkäytännöllisempi kuin pumppupullo.

Kaiken kaikkiaan ihoni on tykännyt tuotteista kovasti ja ihoni on pysynyt hyvässä kunnossa ehkä juuri osaksi hyvän kosteutuksen ansiosta. Kuten mainitsin, olen todella käyttänyt näitä tuotteita uskollisesti jo 4-5 vuoden ajan enkä huomaa iholleni muodostuneen tänä aikana isoja juonteita tai ryppyjä. Yksin nämä kosteusvoiteet eivät varmasti asiaan ole vaikuttaneet, vaikka paljon lupaavatkin. Luulen, että tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille, sillä tuotteet ovat hajustamattomia. Lisäksi tehoseerumi sisältää ainoastaan viittä eri ainetta.

Lue täältä lisää ihonhoidosta ja täällä ravinnon vaikutuksesta ihon hyvinvointiin.Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.