Kasvojen puhdistus | Clarisonic ja Konjac -sieni

Kasvojen puhdistus

Kasvojen puhdistus on ehkä tärkein osa kauneudenhoitoa. Aamuin illoin tapahtuva kasvojen puhdistus pitää ihon kauniina. Markkinoilla on tarjolla myös monenlaisia laitteita kasvojen puhdistuksen helpottamiseksi sekä paremman puhdistustuloksen saamiseksi.

Itselläni on ollut Clarisonicin Mia käytössä jo noin kolme vuotta. Käytän laitetta aina iltaisin, ja aamuisin sekä matkoilla käytän ihon puhdistuksen apuvälineenä Konjac -sientä. Tässä kokemuksiani kyseisistä tuotteista!


Kasvojen puhdistus | Clarisonic Mia

Kasvojen puhdistus Clarisonic Mia

Ehkäpä osuvin vertaus tämän laitteen kanssa on tunne normaalin hammasharjan vaihtamisesta sähköhammasharjaan. Puhdistustehon eron huomaa selkeästi ja kun on kerran kokeillut, on vaikea vaihtaa enää tavalliseen puhdistukseen. Clarisonic toimii siis patentoidulla tekniikalla, joka tuottaa sekunnissa jopa 300 värähdystä. Laite ei kuitenkaan kuori tai venytä ihoa, vaan sykähdykset puhdistavat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tuotelupauksessa kehutaan, että puhdistus on jopa kuusi kertaa tehokkaampi kuin käsin tehtävä puhdistus ja esimerkiksi ihonhoitotuotteet imeytyvät puhdistuksen jälkeen ihoon paremmin. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Ja pakko myöntää, laite kyllä puhdistaa tehokkaasti. Oma rutiinini on ensin puhdistaa silmämeikki (lue myös vinkkini loistavasta silmämeikinpuhdistusaineesta) ja pesen kasvoni kertaalleen puhdistusaineella. Vasta sitten otan mukaan Clarisonic Mian. Clarisonicia käytetään niin, että harjasosa kastellaan vedellä, sille annostellaan vaahtoavaa pesuainetta ja kostutetaan kasvot vedellä. Tämän jälkeen harjalla käydään kasvot läpi hellin pyörivin liikkein. Harjaa ei tarvitse eikä saa painaa kovaa kasvoille. Harjaa tulisi käyttää molemmilla poskilla 10 sekunnin ajan, 20 sekuntia nenän alueella ja 20 sekuntia otsalla. Ohjeen mukaan tulisi aloittaa otsasta, mutta helpoin on aloittaa poskista, koska muutoin otsalta valuu pesuaineet suoraan silmiin. Clarisonic Mian käyttö on oikeasti helppoa ja välineen tehon huomaa välittömästi. Vaikka aluksi pesen kasvoni kertaalleen, harjaksissa näkyy vielä meikkiä tämän toisen puhdistuksen jälkeen. Clarisonicia myy esimerkiksi verkkokauppa eleven.fi.

Kasvojen puhdistus | Konjac -sieni

Konjac -sieni on japanilaisten konjac-kasvista kehittämä ihonpuhdistustuote. Sieni on luonnollinen, mutta tehokas ja hellävarainen. Konjac -sienien valikoima on laaja; jokaiselle ihotyypille löytyy omansa. Sieni kastellaan ja sitä käytetään joko puhdistusaineen kanssa tai ilman.

Itse puhdistan kasvoni aina aamuisin sienen ja puhdistusaineen kanssa. Sientä markkinoidaan päivittäisena Mini Spa -hoitona: tuote puhdistaa ihohuokoset, sopii herkälle iholle, saa ihon tuntumaan hoidetulta, kirkkaalta ja nuortuneelta. Tuote on myös 100 % luonnollinen. Tuote on kiva lisä kasvojen ihon puhdistukseen. Olen joskus käyttänyt valkoista, kaikille ihotyypeille sopivaa sientä ja valkoisesta sienestä huomaa puhdistuksen tehon. Sieni todella imee meikin ja lian itseensä. Sientä on miellyttävä käyttää ja se tuntuu kosteutettuna iholla erittäin pehmeältä ja hellävaraiselta.

Konjac -sieniä löytyy myöskin eleven.fi:stä!

Kasvojen puhdistus | Yhteenveto

Itse tykkään ehdottomasti käyttää näitä apuvälineitä ihoni puhdistukseen. En koe, että saisin yhtä puhdasta jälkeä pelkällä puhdistusaineella. Konjac -sieni on kätevä ottaa matkalle mukaan ja Clarisonic Mia kuuluu erottamattomasti jokailtaiseen ihonpuhdistusrutiiniini. Plussaa myös Clarisonicille erilaisista harjavaihtoehdoista. Itse tykkään käyttää pehmeintä mahdollista!

 

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.