Itsudemo uusi ravintola Helsingin ytimessä

Itsudemo Helsinki uusi sushi ravintola

Itsudemo on uusi ravintola aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Salomonkatu 3:ssa. Ravintolalla on jo ennestään ollut suosittu toimipiste Tampereella ja nyt tämä sama konsepti on tuotu Helsinkiin. Japanilainen ravintola mainostaa itseään ruokaa rakastavaksi, lapsiystävälliseksi, kohtuuhintaiseksi ja laajan valikoiman omaavaksi, josta löytää kaikkea uutta ja, joka on saanut inspiraationsa maailman ruokatrendeistä. Laajasta valikoimasta löytyy myös jokaiselle jotakin, sushibuffet ja valikoima lämpimiä ruokia, joista molemmista valita vegaanisia, kasvis- ja lihavaihtoehtoja. Lisäksi buffetin hintaan kuuluu jälkiruoka sekä kahvi ja tee.


Miljöö, palvelu ja hinta

Itsudemo on melko suuri ja yksinkertaisen kauniisti sisustettu. Pöytiä on paljon ja avain ravintolan perällä on japanilaistyylisiä pöytiä, joissa voi hakea aitoa aasialaista kokemusta. Buffet maksettiin baaritiskille, lounas arkisin 15€, illat ja viikonloput 28€. Tiskiltä voi samalla ostaa myös juomat, 2€ hinnalla voi ruokabuffettiin lisätä limubuffan, eli niin paljon limua, kun jaksaa juoda. Meitä palvellut tarjoilija oli hymyilevä ja asiallinen, joskaan ei kysynyt esimerkiksi siitä oliko paikka tai buffetkonsepti meille entuudestaan tuttu. Vaikutelma kuitenkin mukava ja muita kosketuksia palveluun ei tällä kertaa tullutkaan.

Ruoka ja valikoima

sushi ravintola helsinki

Valikoimaa buffetissa kyllä riitti, aina salaatista, sushiin ja lämpimiin ruokiin. Itse keskityin enimmäkseen sushin nauttimiseen. Lautaselle kerääntyi useita eri vaihtoehtoja, joista kaikki oli kauniisti esillepantuja ja maukkaan näköisiä. Vaihtoehtoja oli mukavasti ja uusia susheja tuotiin esille aina toisen loppuessa. Esillepanossa olisi tosin voitu käyttää suurempaa järjestelmällisyyttä. Omassa pöytäseurueessa oli vegaani, jolle hänelle sopivien vaihtoehtojen löytäminen oli hieman vaikeaa. Jaottelu esimerkiksi vegaani-, kasvis-, kala- ja lihavaihtoehtoihin olisi voinut olla suotavaa. Ruoka oli joka tapauksessa hyvin maistuvaa ja tästä kattauksesta jokainen löysi jotain itselleen sopivaa.

Itsudemo Helsinki | Yhteenveto

Itsudemo Helsinki oli maistuva ja mukava lounaskokemus. Ravintola on kauniisti sisustettu ja valikoimassa on mistä valita. Palaisin tänne varmasti myös toistenkin, vaikka hinta tuntuukin olevan hieman muita sushibuffet -ravintoloita kalliimpi. Lounas oli hintaansa nähden erittäin maistuva ja hyvä, joten hintalaatusuhde oli tässä kohdillaan. En tiedä onko iltabuffet samanlainen vai tarjoaako 28€ illallinen vielä enemmän. Toki hyvästä sushista maksaakin mielellään, mutta muihin samantyylisiin verrattuna hinta on ehkä hieman korkea. Nyt kannattaa käyttää tilaisuutta hyväksi ja käydä tutustumassa, sillä 26.11.2017 asti ravintolassa voi nauttia buffetista -20% avajaistarjouksena.

Lue myös muista ravintolakokemuksista: Misaij Lifestyle.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.