Hyvä silmänympärysvoide | Vältä silmäpussit ja tummuus!

Paras silmänympärysvoide

Hyvä silmänympärysvoide on ihonhoitotuote, johon kannattaa panostaa ja jonka käyttöä ei kannata unohtaa. Iho silmänympärysalueella on herkkää ja ohutta, joten siinä näkyy ensimmäisenä ikääntymisen ensimerkit sekä myös elämäntavat. Hyvä silmänympärysvoide kosteuttaa ja hellii herkkää ihoaluetta eikä aiheuta ylimääräistä turvotusta. Tässä pari hyväksi todettua silmänympärysvoidetta, joiden avulla vältät silmäpussit ja kirkastat katseesi!


Hyvä silmänympärysvoide | Bioeffect EGF Eye Serum

Bioeffect silmänympärysvoide

Tämä paljon kehuttu tuote lupaa paljon. Silmänympärysseerumin sanotaan olevan superkosteuttava ja pitävän silmänympärysihon kosteana ja joustavana koko päivän. Käyttäjäryhmä on varmastikin noin 30+ -ikäiset. EGF -ihonhoitotuotteet sisältävät epidermaalisia solukasvutekijöitä (EGF), jotka kiinteyttävät ihoa ja seerumin luvataankin vähentävän silmänympärysihon hienoja juonteita ja ryppyjä ja pienentävän huomattavasti silmäpusseja. Bioeffectin verkkosivuilla ohjeistetaan käyttämään tuotetta kerran päivässä, aamuisin tai iltaisin ja että yhdellä painalluksella saa määrän, joka riittää molemmille silmille. Tarkoitus olisi myös rullata tuotetta iholle viilentävän kuulan avulla.

No, tuotetta tulee yhdellä painalluksella aivan liikaa. Tähän pitää kehittää oma taktiikkansa, että tuotetta saa tarpeeksi vähän. Ehkä noin puoli painallusta on sopiva määrä ja levitän tuotetta hieman vuorotellen kummankin silmän alle, jotta saan tuon ihanan viilentävän vaikutuksen. Loput tuotteesta taputtelen hellästi sormella silmänympärysalueelle. Vaikka tämä tehotuote saisi pidemmän vaikutusajan iholla päivällä, käytän tuotetta ainoastaan iltaisin. Tämä siitä syystä, ettei tuote imeydy kovin nopeasti. Ehkä en levitä tuotetta tarpeeksi pientä määrää, mutta tämän lisäksi tuotteen käyttöohjeessa sanotaan, että olisi hyvä odottaa 5 minuuttia ennen meikin levittämistä. Tämä on ainakin minulle liian pitkä aika aamuisin! Mutta sitten itse tuotteen tehosta. Vaikka seerumin käyttö on hieman hankalaa, on se silti kaiken vaivan arvoinen. Oma silmänympärysihoni on erittäin herkkä ja vääränlaiset tuotteet aiheuttavat heti turvotusta. Tämän tuotteen kanssa silmänympärysiho ei ole ollut aamuisin turvoksissa ja tuote oikeasti kosteuttaa hyvin. Plussaa siitä, että seerumia voi levittää myös yläluomelle. Olen nyt käyttänyt tätä tuotetta iltaisin parisen vuotta eikä silmänympärysalueelle ainakaan ole ilmaantunut uusia ryppyjä tai uurteita. Tuote on suht hintava (75€/6ml), mutta se kestää käytössä useita kuukausia, varsinkin kun sitä käyttää vain joko päivisin tai iltaisin.

Hyvä silmänympärysvoide | Patyka Biokaliftin Eye Contour

Patyka silmänympärysvoide

Tämä Patykan Biokaliftin silmänympärysvoide on itselläni päiväkäytössä. Patyka on siis pariisilainen luksusmerkki, joka tarjoaa luomulaatuisia ihonhoitotuotteita. Muistan, että tuote herätti kiinnostukseni, koska sen mainostetaan olevan kehitetty erityisesti vaativalle silmänympärysiholle. Voiteen luvataan ehkäisevän ikääntymisen vaikutuksia, kirkastavan, laskevan turvotusta, pehmentävän ja kiinteyttävän ihoa sekä sopivan täydellisesti meikin alle. Ja pakko sanoa, että tuote on lunastanut lupauksiaan ihan kiitettävästi.


Nyt tuotetta googlattuani kauhukseni huomasin, ettei Jolie, luonnonkosmetiikkaan erikoistunut liike, josta tuotteen viime vuonna olen ostanut, enää myy kyseistä tuotetta. Lähetin heille heti tiedustelua onko Patykan toinen silmänympärysvoide edes yhtään korvaava, koska tämä Biokaliftin silmänympärysvoide on ollut meikin alle täydellinen. Tuote imeytyy ihoon valehtelematta heti! Voiteessa huomaa olevan myös jotain valoa heijastavia pieniä kiteitä, jotka kirkastavat katsetta mukavasti. Tätä on ollut ilo käyttää aamuisin. Jolielta muuten vastattiin, että Biokaliftin linja on vaihtanut nimeään ja osa linjan tuotteiden raaka-aineista on hieman muuttunut ja että silmänympärysvoide, uudelta nimeltään Patyka Youthful Lift Eye Cream, on nyt entistä parannellumpi! 

Hyvä silmänympärysvoide | Yhteenveto

Ohuesta silmänympärysihosta kannattaa pitää huolta niin kosteuttavilla silmänympärysvoiteilla kuin ruokavaliollakin. Kannattaa myös miettiä minkälainen oma iho on ja etsiä sopiva silmänympärysvoide omia tarpeita silmällä pitäen. Nuorelle iholle sopii esimerkiksi paremmin kevyempi geelimäinen tuote, vanhemmalle ja kuivalle iholle voidaan käyttää jo voidemaisempaa. Myös ihon herkkyys ja esimerkiksi hajusteet kannattaa ottaa huomioon. Apteekkisarjoista löytyy hyviä vaihtoja erittäin herkälle iholle.

Tässäpä tämä! Oliko sinulla omaa lempparisilmänympärysvoidetta? Osallistu keskusteluun alla ja lisää kauneusaiheisia juttuja löydät Misaijn Kauneus-sivuilta.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.