Hyvä lämpösuoja hiuksille | Kuusi tuotetta testissä

Lämpösuoja hiuksille

Lämpösuoja hiuksille on ehdoton, jos kuivaat tai föönaat, käytät rautoja tai kiharrinta. Omina kriteereinäni on ollut löytää tuote, joka a) selvittäisi kuivat hiukseni pesun jälkeen b) sisältäisi lämpösuojan, joka käy myös suoristusraudan alle ja c) antaisi myös pitoa. Näitä tuotteita ei kovin montaa ole markkinoilla, kuten etsinnöissäni on käynyt ilmi. Olenkin päätynyt käyttämään hoitavaa hiustuotetta alla (artikkeli aiheesta luettavissa täällä) ja lämpösuojaa päällä. Jatka lukemista, jos lämpösuoja hiuksille kiinnostaa!

1. Lämpösuoja hiuksille | Kérastase Nutritive Nectar Thermique

Olen yleensä suosinut ennemmin suihkutettavia lämpösuojia kuin voidemaisia. Suihkutettavan lämpösuojan kanssa tulee tunne, että tuote levittyy paremmin ja laajemmalti hiuksiin. Minulle kuitenkin suositeltiin tätä kyseistä Kerastasen tuotetta, joten halusin kokeilla. Tuoksu on ihana ja voidemainen tuote levittyy hyvin. Hiuksista tulee kuivaamisen jälkeen vahvan ja terveen tuntuiset. Jopa vaaleisiin hiuksiin tuote antaa tervettä kiiltoa. Ja tämä tuote kun sisältää kunnon lämpösuojan, uskaltaa hiuksia vielä suoristaa kuivauksen jälkeen ilman muuta tuotetta. Kelpo tuote siis! 

Arvosana: 4/5.

2. Lämpösuoja hiuksille | Amika Heat Defense seerumi

Lämpösuoja hiuksille amika

Tämä seerumi lupaa tehdä kaiken: silottaa ja poistaa pörröisyyttä, vahvistaa hiuksia ja vähentää katkeilua sekä sisältää lämpösuojan raudan alle ja tätä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin. Hiuksista tulee pehmeät ja sileät, mutta itse en pitänyt tahmaisesta aineesta, jota oli hieman työläs levittää hiuksiin. Annostelun kanssa saa olla tarkkana, pieni määrä tuotetta pitäisi riittää, mutta pitkiin hiuksiini tarvitsin ainakin pari pumppausta. Tämä tuote on niin tuhti, että tuokin määrä tuntui tekevän hiuksista hieman tahmeat. 

Arvosana: 3/5.

3. Lämpösuoja hiuksille | Goldwell Ultra Volume Soft Volumizer

Tämän tuotteen luvattiin antavan tuuheutta ja muotovaahdon kaltaista pitoa sekä lämpösuojan myös suoristusraudan alle. Minulla oli (jälleen) ihan kohtuulliset odotukset tuotetta kohtaan, koska kaipaan juuri tuuheutta ja pitoa hiuksiini. No, tämä tuote oli pettymys. En huomannut mitään tuuheuttavaa vaikutusta omissa hiuksissani enkä myöskään pitoa. Hyvää tuotteessa oli kuitenkin se, että tuotelupauksen mukaisesti suihke selvitti hiuksia kivasti ja jätti ne ihanan pehmeiksi, eikä se tehnyt hiuksia “koviksi”, kuten seuraava tuote.

 Arvosana 2/5.

4. Lämpösuoja hiuksille | L’anza Healing Smooth Thermal Defence Spray

Tässä on tuote, jossa on kunnon lämpösuoja ja tuote antaa voimakkaan pidon, mutta tekee hiuksista heti levityksen jälkeen kovat ja vaikeat kammata läpi. Minulle suositeltiin, että tämä on parempi tuote kihartamiseen kuin suoristamiseen ja sitä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin. Olen muutamaan otteeseen tuotetta kokeillut, mutta vaikka pidänkin kunnon pidosta, jättää tämä tuote hiukseni koviksi, eikä kiharoista tule luonnollisia ja liikkuvia. Tämä on siis harmillisesti jäänyt kaapin perälle, vaikka yleensä olenkin pitänyt L’anzan laadukkaista tuotteista. 

Arvosana 2/5.

5. Lämpösuoja hiuksille | Paul Mitchell Hot Off the Press

Tätä tuotetta käytetään kuiviin hiuksiin, se antaa kivan pidon ja siinä on myös kosteussuoja, josta plussaa. Tätä on helpoin käyttää osioittain suoristettaviin tai kiharrettaviin hiuksiin. Suihke ei tahmaa ja on hienojakoinen. Hiuksen ympärille muodostuu suojaava kalvo, jonka kuumuus aktivoi. Tämä on kiva tuote, jota olen itse käyttänyt kiharoiden tekemiseen, mutta omaan käyttööni ja käsitellyille hiuksilleni tarvitsen kuitenkin lämpösuojan myös kuivauksen/föönauksen ajalle. Hyvä ja laadukas tuote kuitenkin! 

Arvosana: 4-/5.

6. Lämpösuoja hiuksille | MOROCCANOIL Heat Styling Protection

Tämä tuote lupaa antaa lämpösuojan, ravitsevan hiuksia, antaa kevyen kiinnityksen ja kiiltoa hiuksiin. Olen käyttänyt tätä pyyhekuiviin hiuksiin ja pidän siitä, että tuote on kätevässä suihkutettavassa muodossa, se todella antaa kivan kiillon ja kevyttä pitoa. Ei tee hiuksia lainkaan koviksi vaan jättää erittäin luonnollisen lookin. Tämä on kaiken kaikkiaan hyvä tuote omille hiuksilleni, mutta ainoa, jota kaipaisin, olisi enemmän pitoa. 

Arvosana: 4+/5.


Lämpösuoja hiuksille | Yhteenveto

Lempituotteeni näistä oli siis Moroccan Oilin lämpösuojasuihke. Luulen, että etsintä kuitenkin jatkuu, kun tämä purkki on käytetty loppuun. (Voiko hiuspurnukoita koskaan olla liikaa?) Toivottavasti tästä oli apua hyvän lämpösuojan valintaan!

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.