Hoitavat hiustuotteet | Näillä saat sileät ja pehmeät hiukset!

Hoitavat hiustuotteet

Kun hiukset ovat voimakkaasti käsitellyt, tarvitsevat ne myös erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Omat hiukseni ovat esimerkiksi vaalennetut ja erittäin kuivat ja viime aikoina olen saanut kamppailla sen kanssa, että saan hiukseni ylipäänsä selvitettyä pesun jälkeen. Erilaiset hoitavat hiustuotteet ovat siis olleet kokeilussa ongelman ratkaisemiseksi ja yksi tuote on erottunut ehdottomasti edukseen! Tässä kokemuksiani eri tuotteista, jotka lupaavat tuoda käsitellyille hiuksille pehmeyttä ja sileyttä.1. Paul Mitchell Super Skinny Serum hiusseerumi

Tämä tuote on jo aika klassikko. Tuote lupaa ja antaakin hiuksille ihanaa pehmeyttä ja kiiltoa, selvittää ja sileyttää ja sitä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa. Ainesosien luvataan myös tiivistävän hiusten rakennetta, joka nopeuttaa kuivaamista. Ja tuntuu, että kuivausaika on todella normaalia lyhyempi. Tuotteen annostelun kanssa saa olla erittäin tarkkana. Liika määrä latistaa todella helposti. Käytin tätä tuotetta melko pitkään, mutta jossain vaiheessa hiukseni “kyllästyivät” ja minun oli pakko vaihtaa tuotetta.

+ helppo levittää
+ sileyttää ja antaa kiiltoa
erittäin riittoisa
– latistaa helposti

Arvosana 4-/5. Myynnissä osoitteessa Bangerhead.fi.

2. Moroccanoil Treatment hoitoöljy

Tämä tuote on erittäin hypetetty ja siinä todella on oma taikansa. Tuote lupaa silkkiset, pehmeät ja terveet hiukset ja hiuksissa huomaa kyllä ihanan pehmeyden tuotteen käytön jälkeen. Tuoksu on miellyttävä, mutta myös tämän tuotteen kanssa annostelun suhteen tulee olla maltillinen. Omat hiukseni tulevat helposti rasvaisen näköiseksi, kun käytän tätä. Tämä selvittää hiukseni erittäin hyvin, mutta sillä ei tunnu kuitenkaan olevan tarvitsemaani korjaavaa vaikutusta. Loisto tuote kuitenkin silottavuutensa ansiosta! Nyt uutuutena myös Light-versio, jonka pitäisi sopia erityisesti vaaleille hiuksille. Onko joku kokeillut?

+ selvittää ihan ok hyvin
antaa kivan kiillon
+ soveltuu myös kuiviin hiuksiin
– annostelun kanssa pitää olla varovainen

Arvosana: 4/5. 

3. Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hoitoöljy

Tämän tuotteet tuoksu on ihanan huumaava. Öljy on myös hyvä selvittämään ja tekee hiukset ihanan pehmeän tuntuisiksi. Verrattuna Moroccanoiliin tämä tuote jättää ainakin omat hiukseni ilmavammiksi, josta pidin kovasti. Tällä tuotteella luvataan olevan myös korjaava vaikutus sekä lämpösuoja! Tuote ei kuitenkaan viime aikoina ole riittänyt selvittämään hiuksiani, mutta tuoksun ansiosta tulen ostamaan uudestaan! Kategoriassa hoitavat hiustuotteet, on tämä tuote yksi lemppareistani.

+ tuoksu!
+ selvittää ihan kivasti
+ myös kuiviin hiuksiin

Arvosana: 4+/5. Löytyy täältä: Bangerhead.fi.

4. Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosuihke

Tuote lupaa palauttaa hiusten kosteustasapainon ja selvittävän tehokkaasti. Minulla oli ihan kohtuulliset odotukset tätä tuotetta kohtaan, mutta valitettavasti jouduin pettymään. Omalle hiuslaadulleni ja takuilleni tämä tuote ei tarjonnut ratkaisua. Kaiken lisäksi, kun tuotetta joutui laittamaan hyvin runsaasti, jotta takut sai selvitettyä, tuli hiuksista töhnäisen tuntuiset. Luulen, että tuote voi sopia suht normaaleille ja vahingoittumattomille hiuksille, joille pieni kosteutus tekee kuitenkin hyvää. Itse en osta uudestaan.

+ helppo suihkuttaa, kätevä suutin
– ei selvittänyt omia hiuksiani
– jätti töhnäisen tunteen hiuksiini

Arvosana: 2/5.


5. L’anza Healing ColorCare Color-Preserving Trauma Treatment tehohoito

Tätä tuotetta kohtaan minulla oli suuret odotukset. Tuote myyntiin minulle juuri hyvänä hiuksia selvittävänä hoitona ja sen luvataan myös olevan rakennepaikkaava ja väriä ylläpitävä tehohoito käsitellyille hiuksille. Toivoin, että tuotteen elvyttävä vaikutus tulisi poistamaan takkuuntumisongelmani, mutta tuote ei ihan lunastanut odotuksiani. Ihan kelpo tuote, mutta en välttämättä jaksa ostaa enää uudelleen. Tuote on voidemainen ja kerran vahingossa levitin sitä aivan liikaa ja pelkäsin, että tuloksena on rasvaisen näköinen kampaus, mutta ei! Joten tuotteen annostelun kanssa ei tarvitse olla ylivarovainen. Plussaa kuitenkin lämpösuojasta 260°C asti ja siitä, että tuotetta voi käyttää monella tavalla: hiuksiin jätettäväna hoitona, poishuuhdeltavana hoitona tai viikoittaisena tehohoitona.

+ ihan ok
+ värjätyille hiuksille
+ hoitavuus?
– ei ihan vakuuttanut

Arvosana: 3/5.

6. KMS California Moist Repair Revival Creme

Tämä tuli ostettua seuraavan myyntipuheen perusteella: “Asiakas sanoi kokeilleensa kaikkea, mutta ei saa takkuja selvitettyä hiuksistaan. Suosittelin hänelle tätä tuotetta ja hän tuli seuraavana päivänä kiittämään ja ostamaan lisää; tuote oli kuulemma paras, jota hän oli kokeillut.” Tottakai siis tuotteen ostin ja odotukset olivat korkealla. Tuotelupaus on seuraava: parantaa välittömästi hiusten käsiteltävyyttä, vahvistaa tekemättä hiuksia raskaiksi, estää sähköisyyttä ja lisää hallittavuutta. Kun ensimmäisen kerran tuotetta käytin, tunsin jälleen pettymystä, koska hiuksia sai repiä ihan samalla tavalla kuin muidenkin tuotteiden kanssa. MUTTA, seuraavassa pesussa huomasin eron! Hiukset eivät menneet takkuun shampoopesun yhteydessä vaan tuntuivat sileiltä. Myös kun levitin tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa hetken, oli ero huomattava. Hiukset sai kammattua läpi lähes vaivatta. Iloinen yllätys! Tämä tuote jää ehdottomasti pysyvästi käyttöön.

+ oikeasti hoitaa ja kosteuttaa
+ selvittää
+ hiuksista tulee vahvemman tuntuiset
– ei niin silkkistä ja kiiltävää lopputulosta kuin öljyjä sisältävillä tuotteilla

Arvosana: 5-/5.

Hoitavat hiustuotteet | Yhteenveto

Hoitavat hiustuotteet olivat siis aiheena ja KMS:n kosteuttava hiushoito erottui ehdottomasti edukseen. Uskon, että hiukseni siis vain (yllättäen) kaipasivat kosteutta. Hiusöljyillä kuitenkin varmasti pärjää hyvin, kunhan perusasiat ovat kunnossa. Seuraavalla kerralla käynkin sitten läpi hamstraamiani lämpösuojia, joita on kertynyt (useita). Lisää kauneusaiheisia juttuja löydät Misaijn kauneus-sivuilta.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.