Hiustuotteet 2017

Uudet hiustuotteet 2017

Hiustuotteet 2017 postauksessa esitellään kuluvan vuoden uusia hiustenhoitotuotteita. Eri merkeiltä löytyy niin hoitavia, tuuheuttavia kuin sävyttäviäkin tuotteita ja lisäksi markkinoille on tullut ja tulossa jo aiemmin ihonhoidosta tuttuja micellar- eli miselliteknologiaa sisältäviä hiustenhoitotuotteita. Hiustuotteet 2017 tarjoavat siis paljon mielenkiintoisia uutuuksia, joita on pakko päästä kokeilemaan. 

IdHairilta löytyvä mielenkiintoinen uutuus on Design.ME Puff.ME Volumizing Cloud Mist. Tuote on siis suihkutettava puuteri, jonka koostumuksen luvataan luovan välittömästi megavolyymia sekä tarjoavan koko päivän kestävää pitoa. Kuivan suihkeen sanotaan olevan helppo käyttää ja sopivan erinomaisesti kampausten pohjalle, letityksiin sekä kaikille volyymia kaipaaville hiuksille.

Balmain Ash Toner on violetin sävyinen hopeasuihke, jonka luvataan neutraloivan hiusten keltaisuutta ja kirkastavan vaaleita ja tuhkan sävyjä. Kyseessä on siis sävyte, joka värjää hiuksia pysyvästi. Tämä on loistava uutuus kaikille vaaleahiuksisille, jotka taistelevat hiusten kellastumista vastaan. Tämä tuote on pakko kokeilla.

Hiustuotteet 2017 | Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professionalin BC Micellar puhdistavat hoitoaineet ovat erittäin mielenkiintoinen uutuus. Kyseessä on ensimmäinen misellifaaseja sisältävä hoitoainepesu, jonka luvataan puhdistavan hellävaraisesti ja suojaavan hiuksia yhdellä käsittelyllä hiuksia kuormittamatta. BC Micellar hoitoaineita on tarkoitus käyttää joka kolmas pesukerta. Puhdistavia hoitoaineita on saatavilla kolmessa eri BC:n sarjassa: Repair Rescue, Color Freeze ja Moisture Kick.

Schwartzkopf Professional on myös uudistanut vuoden alussa BLONDME -sarjaansa. BLONDME on nimensä mukaisesti suunnattu vaaleille hiuksille ja sarjasta löytyy ihanalta kuulostavia tuotteita, joita on pakko jossakin vaiheessa kokeilla. Jos nämä vihdoin auttaisivat vaaleita hiuksia pysymään vaaleina…

Hiustuotteet 2017 | Redken

Wellan vanavedessä on Redken tuomassa uusia miselliteknologiaa hyödyntäviä hiustenhoitotuotteita markkinoille. Redkenin Clean Maniac – sarjassa tiedossa on ainakin shampoota ja hoitoainetta, joita jäädään innolla odottamaan!

Redkeniltä tulossa myös kiiltoa lupaileva kolmen askeleen sarja nimeltään Diamond Oil Glow Dry.

Hiustuotteet 2017 | Kerastase

Kerastasen hiusuutuuksista löytyy muutamiakin mielenkiintoisia uutuuksia. Ensimmäisenä näistä uusi sarja nimeltään Reflection. 

Toinen Kerastasen uutuus on luonnonmukainen Aura Botanica -sarja, joka sisältää 98 prosenttia luonnomukaisista lähteistä saatavia ainesosia. Aktiiviset ainesosat: Samoan kookosöljy ja Marokon arganöljy. Tuotteet ovat sulfaatittomia, silikonittomia sekä parabeenittomia.

Hiustuotteet 2017 | KC Professional

Kotimainen KC Professional tarjoaa kampaamolaatua kohtuuhintaan ja merkiltä löytyy hyviä, laadukkaita tuotteita. Four Reasons RootCover -suihkeella saa tyvikasvun peitettyä ja tuote myös antaa tuuheutta ja raikastaa hiuksia. Ehdottomasti kokeiluun tuleva tuote, jos vain tuo vaalean sävy on tarpeeksi vaalea.

Toinen uutuus KC Professionalilta on myös Four Reasons -sarjaan kuuluva Ultra Moisture Shampoo, hoitoaine ja Treatment -kolmikko. Kokemuksiin kyseisestä shampoosta ja treatment -hoitoaineesta voi lukea täällä.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.