Hatut | Trendikäs asuste kesään

hatut kesän trendit

Hatut ovat valloittaneet muotimaailmaa jo muutaman vuoden ajan ja trendikkäät hatut ovat suuri osa myös kesämuotia 2017. Hatut ovat mahtava lisä lähes mihin tahansa kesälookiin ja auttavat myös suojaamaan kasvot ja pään polttavasti taivaalta porottavalta auringolta. Hattuja on saatavilla lähes jokaisessa hintaluokassa ja merkeissä riittää valinnan varaa. Lukuisissa vaate- ja asusteliikkeissä onkin tarjolla laaja valikoima hattuja mistä valita.


Trendikkäät hatut 2017

Suuret lierihatut

Trussardi Jeans Hattu Orange/Blue – Zalando
Mint&Berry Hattu Black – Zalando
 

 


Suuret kauniisti laskeutuvat lierit luovat viettelevän, upean kesäisen lookin. Suurilla liereillä varustelluista hatuista tulee mieleen niin matkat aurinkorannoille kuin eksoottiset seikkailut. Toki ne sopivat silti myös tyylikkääseen kaupunkipukeutumiseenkin, varsinkin kesäsäissä. Valitse suosikkisi näyttävistä raidallisista versioista tai kauniista yksivärisistä malleista. Isot hieman roikkuvat lierit yhdistyvät kauniisti esimerkiksi maximekkoihin ja avoimiin tuulen kihartamiin hiuksiin luoden aistikkaan ja romanttisen kesätyylin.

Näyttävät lippalakit

McQ Alexander McQueen Lippalakki – Zalando
Vans BEACH BOUND Lippalakki – Zalando
 

 


Mitä olisi kesä ilman lippistä? Lippalakit tulevat tänä kesänä suuresti ja näyttävästi. Lippalakkeja koristellaan näyttävillä ja värikkäillä etumuksilla, statement sloganeilla ja kauniilla logoilla. Ne ovat mahtava valinta niin huolettomaan arkilookkiin kuin sporttiseen asuun yhdistettynä. Ponnarille kerätyt hiukset ja freesi kesämeikki täydentävät lookin.

Veneilijän hatut

ASOS Pom Trim Straw Fedora – Asos
South Beach Straw Boater Hat with Peach Band Beige – Asos
 

 


Veneilijän hatut tuovat mieleen Venetsian gondoleja ohjailevat raitapaitaiset miehet, mutta nämä hatut sopivat täydellisesti myös monien naisten kesälookeihin. Tasainen pyöreä lieri luo kasvoille kauniin kehyksen, peittämättä niitä kuitenkaan liikaa. Se yhdistyy kauniisti rentoihin kesäasuihin, antaen huolettoman ja iloisen tyylin. Kauniit koristeet, kuten tupsut lierin päällä, täydentävät tyylin.

Hapsureunaiset hatut

OVS Hattu Black/White – Zalando
Even&Odd Hattu Natural – Zalando
 

 


Hapsuja nähdään vaatteiden lisäksi tänä kesänä myös hatuissa. Esimerkiksi hapsureunaiset olkihatut tuovat mieleen kesäillat maatilan aistikkuudessa, mutta myös puhtaan luonnon ja taivaalta paistavan, mukavasti lämmittävän auringon. Hapsut tuovat tyyliin hauskuutta ja leikkimielistä kesämieltä. Yhdistä kauniiseen hippityyliin tai ihaniin pellava-asuihin täydellisen kesäasun luomiseksi.

Panamahatut

Boardmans Festival Pom Trim Trilby Hat Cream – Asos
ASOS Straw Trilby Hat Beige – Asos
 

 


Panamahatut ovat klassisia kesän suursuosikkeja. Takana hieman ylöspäin kääntyvä, ohut lieri, antaa tarpeellisen suojan auringolta ja kauniin kehyksen kasvoille. Nämä hatut ovat kevyitä, mukavia ja moniin asuihin nätisti yhdisteltäviä. Lierin ylle kiinnitetyt koristeet ja hattua nätisti koristavat nauhat tuovat persoonallisuutta. Panama hattu sopii hienosti klassisiin, hienostuneisiinkin tyyleihin, mutta myös rentoon t-paitaan ja farkkuihin yhdistettynä.

Huivihatut

WEEKEND MaxMara DONDOLO Hattu – Zalando
ASOS Knot Front Jersey Hat Red – Asos
 

 


Päähän kiedotut huivit luovat aina raikasta lookia kesään. Huiveista kiedotut hatut ja päähineet tuovat etnistä kauneutta ja eksotiikkaa lämpimän vuoden ajan menoihin. Valitse upeista sävyistä ja korosta kauniisti auringon ruskettamia kasvoja. Kiedo hiukset nutturalle ja luo kasvoille kuulas, mutta näyttävä meikki, jolloin piirteesi tulevat upeasti esille.

Lue lisää tyylijuttuja täällä!
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.