Halloween meikit | Näillä tyyleillä päät kääntymään!

Parhaat Halloween meikit

Halloween on kohta jälleen oven takana ja somessa alkaa näkyä jo paljon erilaisia Halloween meikkejä. Näyttävimmät tyylit ovat taidokkaita ja upeita, joista osa vaatii hieman harjoittelua, mutta tässähän on onneksi vielä hieman aikaa saada Halloween meikit kohdilleen. Tässä kerättynä muutamia esimerkkejä, minkälaisia tyylejä meikeillä saa kasvoille loihdittua. Etsin tätä artikkelia varten sekä helppoja meikkitutoriaaleja, jotka vaikuttavat suhteellisen toteuttamiskelpoisilta, mutta alta löytyy myös muuta hieman vaativampi ja monimutkaisempi meikkilookki.

Suosituimpia ovat ehkäpä pääkallotyylit, mutta myös zombie ja vampyyrilookit saavat varmasti päät kääntymään bileissä kuin bileissä. Tänä vuonna yksi Halloweenin meikkitrendi tuntuu olevan Stephen Kingin kirjaan perustuvan It -elokuvan inspiroima järkyttävän pelottava pelletyyli (ei perheen pienimmille!). Hauskat (mutta myös pelottavat) Halloween meikit siis kasvoille ja juhlimaan!

Halloween meikit | Pääkallot

Tässä suht helpon oloinen pääkallomeikki, joka on tehty ainoastaan meikkejä käyttäen, ei tarvetta siis kasvomaaleille.

Tässä hieman edistyneempi versio, johon tarvitaankin sitten jo kasvomaaleja ja hieman enemmän aikaa. Tämä ”Sugar Skull” -meikki on saanut inspiraationsa Meksikossa vietettävästä Kuolleiden päivästä eli Día de los Muertos -juhlasta.Halloween meikit | Pelle -lookit

Tässä aluksi melko helpon oloinen pelle-meikki, Glam Clown, johon myös yhdistetty Jokeri -hahmoa.

Seuraavan videon meikki on saanut inspiraationsa It -elokuvan pelottavasta Pennywise -klovnista. Lookki on tehty ainoastaan käyttäen Urban Decayn -meikkejä ja on hyvin taidokas (ja pelottava)!Halloween meikit | Vampyyri

Jos vampyyrit ovat juttusi tänä Halloweenina, tässä yksi varteenotettava seksikäs vampyyrilookki, joka vaatii hieman tekoverta ja tekohampaat, joita varmasti löytyy naamiaisliikkeistä ym.

Halloween meikit | Zombiet

Viimeisenä valitsin tähän postaukseen yhden zombie -lookin. Zombie -lookkien kanssa on hyvää ja helppoa se, että värien kanssa saa leikitellä suht huolettomasti, koska tavoitteena ei ole tehdä mitään kovin tarkkaa, vaan näyttää likaiselta ja mustelmaiselta.

Oma lempparini näistä kaikista tutoriaaleista on ehkä jompi kumpi kalloista ja toista näistä tulen varmasti kokeilemaan. Toivottavasti videoista löytyi inspiraatiota! Meikkailemaan siis ja oikein hauskoja tulevia Halloween -juhlia kaikille!Misaijn Kauneus -sivuilta pääset lukemaan lisää kauneusaiheisia juttuja!

Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.