Halloween Helsinki 2017 | Menovinkit

Halloween Helsinki 2017 menovinkit

Halloween Helsinki 2017 tarjoaa suuren valikoiman tekemistä ja illanviettomahdollisuuksia. Maailmalta Suomeenkin vahvasti rantautunut kauhun, kurpitsojen ja mahtavien maskeerausten täyttämä iltama on mahtava hetki lähteä teemabileisiin tai vaikka keikalle. Virallisesti Halloweenia vietetään 31.11., mutta suurin osa tapahtumista sijoittuu Helsingin Halloweenissa viikonlopulle 27.-28.10. Misaijn Halloween Helsinki 2017 menovinkit keräävät parhaat vinkit hauskaan ja hieman hirvittävään Halloweeniin Helsingissä, poimi suosikkisi. Kurkkaa myös takuulla säväyttävät Halloween meikkivinkit: Halloween meikit.

Halloween Helsinki 2017 – Suuret tapahtumat

Helsinki Halloween Run

Tässä urheilullisempaa Halloween-rientoa. Runner’s High:n järjestämä Halloween Run -tapahtuma järjestetään 21.10. klo 13.00. Luvassa 5 km / 10 km / 15 m -lenkit ja pukeutuminen Halloween-teeman mukaisesti on suotavaa, muttei pakollista. Lisätiedot: Helsinki Halloween Run.

Halloween Heurekassa

Halloweenia vietetään Heurekassa lauantaina 28.10. klo 19 – 24. Tiedossa on paljon Halloweeniin liittyvää ohjelmaa, kuten mahdollisuus kokeilla oikeassa hauta-arkussa lepäämistä, tutkijoiden esitelmiä kannibalismista ja sopimusten tekemisestä paholaisen kanssa sekä kauhurunoja ja kauhutiedeshow! Myynnissä on myös teeman mukaista ruokaa sekä juomaa. Tapahtuma on K18. Paras puku palkitaan! Lisätiedot: Halloween Heurekassa.

Teurastamon Halloween

Teurastamolla on tarjolla paripäiväinen Halloween -tapahtuma, jossa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. After Darkin järjestämä kauhuelämys vain yli 16-vuotiaille 2.-4.11. Lisätiedot: After Dark.


Halloween Helsinki 2017 – Baarit

Brewdogin Halloweenia vietetään 28.10. koko päivä aina kahteen asti. Luvassa kasvomaalauksia, kammottavia karkkeja, kauhuleffa tietovisa ja kello 21 paras asu palkitaan!

Hard Rock Cafe somistautuu Halloweenin viettoon 28.10. kello 20 eteenpäin. DJ Sabrina Terence, soittaa teeman mukaista musiikkia ja myös henkilökunta pukeutuu sen mukaan.

Black Bird viihdyttää Halloween-tunnelmissa Itäkeskuksessa. Kauhujen karkelot alkavat 28.10. kello 22, kummitustaloksi vuorautuvassa idän klassikkopubissa. Drinkir noitien padoista ja pukeutumista teeman mukaan toivotaan. Parhaat palkitaan!

Bar Chaplin viettää Halloween-juhlia 28.10. Kello 21 alkaen. Palkinnon saavat jopa kolme parasta pukeutujaa, juomamenussa erikoisshotteja lisäksi tiedossa tietokilpailu ja muuta mukavaa.

Tavastian ottaa haltuun The 69 Eyes ja Reckless Love, eli Monster Double Halloween Helsinki 2017 merkeissä perjantaina 27.10. Ovet aukeaa kello 20 ja liput ovelta 25€.

Halloween Helsinki 2017 – Clubit

Kaivohuoneella Halloween Helsinki 2017 on legendaarinen ja täynnä kauhua. Tila on somistettu isolla rahalla teeman mukaiseksi ja myös näyttelijöitä löytyy. Täällä voit varmasti kokea elämysrikkaan illan.

Aussie Clubilla juhlitaan Halloweenia lauantaina 28.10. kello 20 eteenpäin, ilmaiseksi sisään kello 22 asti, pukeudu teeman mukaisesti!

Teatteri Klubi verhoutuu Halloween-teeman mukaisesti lauantaina 28.10. Kello 21 eteen päin. Veri ja vampyyrikulmahampaat sopivat mukavasti iltaman teemaan, luvassa myös Halloween-drinkkejä ja valokuvausta.

– Lauantaina 28.10. juhlitaan myös Dubrovnik Lounge & Lobbyssä Klub Kalman merkeissä. Luvassa Theremin-konsertti, meikkausta kympillä ja tietty musaa teemaan mukaisissa puitteissa.

The Circuksen valtaa lauantaina 28.10. The Crib. Luvassa mystinen ja spesiaali Halloween-teemainen tapahtuma, jossa sattuu ja tapahtuu. Ovet auki kello 22, liput ennakkoon myy Ticketmaster.

– Lauantaina 4.11. Club Capitalissa vietetään Halloweeniä Glow Partyjen merkeissä kello 22 alkaen. Luvassa maaleja ja tikkuja, joilla loistat UV-valojen säteissä. Pukeudu teeman mukaan! Liput 12€.

The Circuksessa luvassa Halloween open stage perjantaina 3.11. kello 19-21. Kuolleiden karnevaali teemalla varusteltu iltama avaa lavan niin amatööreille kuin ammattilaisille. Esiintymisilmottautumiset: saga@circushelsinki.fi, liput 10€.

DTM:ssä biletetään Halloween-teeman mukaisesti jopa kolmena iltana: la 28.10., pe 3.11. ja la 4.11. Luvassa maailmanlopun-jälkeinen Zombieiden valtaama luola, jossa tunnelma on varmasti katossa. Pukukilpailu joka päivä alkaen puolita yöin, joten dress to impress! Ovet kello 21, liput 7/10€.

Kaikussa juhlitaan Halloween Helsinki 2017 teeman mukaisesti 4.11. 22-04. Liput 12/8€.Halloween Helsinki 2017 – Muuta

– Night of Horror Kampin Amazed pakohuoneissa, muuttaa huoneet Halloween-teeman mukaisiksi lauantaina 28.10. Lähde mukaan jos uskallat!

– Myös pakohuone Room Escape Running Rabbit juhlistaa Halloweenia. Luvassa eläviä kuolleita ja kauhua Zombieiden valtaamassa Helsingissä. Aina perjantaista 27.10. sunnuntaihin 5.11. asti.

Centrum Alejandra Beauty Saloon juhlistaa Halloweenia 28.10 kello 10-20, luvassa edullisia pikakampauksia, lapsille kasvomaalauksia ja aikuisille kulmien ja ripsien ehostamista.

Töölön uimahallissa Halloweeniä juhlitaan kello 15 eteenpäin teeman mukaisissa tunnelmissa. Sisään normaali uintimaksulla.

Glitternisti järjestää Halloween Walk-inin 28.10. Kello 15-20. Luvassa teeman mukaisia meikkauksia ja kasvomaalauksia sekä esim. glittertatskoja. Hinnat 5-35€.

Elokuvateatteri Orionissa katsellaan yhdeksi maailman huonoimmista kauhuleffoista äänestettyä Creeping Terroria, upouuden livenä esitetyn musiikin tahdissa. Showtime lauantaina 28.10. kello 21.30.

Ravintola Treffi Pub juhlistaa Halloweenia-teeman mukaisella brunssilla 29.10. kello 10-15. Menu vienee kielen mennessään, pöytä varmasti kannattaa varata.

Kaupungintalon ravintolassa nautitaan brunssista Halloween-teemassa koko perheen voimin lauantaina ja sunnuntaina 28-29.10., menu on kauhistuttava ja jännittävä. Luvassa myös pientä puuhaa perheen pienimmille.

Miltä sinun Halloween Helsinki 2017 näyttää?Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.