Festarit kesä 2017 | Elokuu

festarit kesä 2017 Elokuu
Siltakemmakat | Puumala 2.-5.8.

Puumalassa Saimaan äärellä juhlitaan elokuun alussa, 2.-5.8., neljä päivää Siltakemmakoiden merkeissä. Esiintyjinä mm. Jenni Vartiainen, Sanni, Eppu Normaali ja Kaija Koo sekä Irina ja Arttu Wiskari. Siltakemmakat ovat K18. Liput ja lisätiedot Siltakemmakat.

Pyhä Unplugged | Pyhätunturi 3.-6.8.

Pyhätunturilla juhlitaan Suomen komeinta tunturifestivaalia Pyhä Unpluggedia 3.-6.8. Luvassa on erilaisia musiikkityylejä ja artisteja kauniissa tunturimaisemassa. Esiintymässä mm. Tuomari Nurmio ja Samuli Putro sekä Anna Puu. Liput ja lisätiedot: Pyhä Unplugged.

Porvoo Popfest | Näsi 3.-5.8.

Porvoo Popfest järjestetään torstaista lauantaihin 3.-5.8. Näsillä. Tiedossa useita huippuartisteja kuten Michael Monroe, Haloo Helsinki! ja Roope Salminen & Koirat. Tapahtuma on K18, portit aukeavat kaikkina iltoina klo 17.00. Liput ja lisätiedot: Porvoo Popfest.


Vauhtiajot | Seinäjoki 3.-6.8.

Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock -festivaali täyttää tänä vuonna 14 vuotta. Festivaaleja vietetään 3.-6.8. komean artistikattauksen voimin. Ratatapahtuma ajetaan Kapernaumin teollisuusalueelle rakennettavalla katuradalla ja iltaohjelmaa juhlistetaan Seinäjoen Kirkkokadulla. Esiintymässä torstaina mm. Apulanta, Eppu Normaali, Irina ja Lauri Tähkä. Perjantaina lavalle nousevat mm. Neljä Ruusua, Jenni Vartiainen, Anssi Kela ja Juha Tapio. Lauantaina on tiedossa kova naiskattaus: Anna Puu, Chisu, Erin, Paula Koivuniemi sekä vastapainoksi myös The 69 Eyes ja Kotiteollisuus. Liput ja lisätiedot: Seinäjoen Vauhtiajot.

Holjat | Forssa 3.-5.8.

Holjat, Suomen söpöin festari, järjestetään 3.-5.8. Forssan kauppatorilla. Luvassa huvipuistolaitteita ja yhdessäoloa perheen kanssa, lauantaina tapahtuma on klo 18.00 jälkeen vain aikuisille. Esiintyjinä torstaina mm. Benjamin ja JVG, perjantaina Ellinoora, Kaseva ja Lauri Tähkä, lauantaina Suvi Teräsniska ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Liput ja lisätiedot: Holjat.

WKND Festival | Helsinki 4.-5.8.

Elektroniseen musiikkiin keskittyvä WKND Festival järjestetään 4.-5.8. kuudetta kertaa. Helsingin Kyläsaaressa juhlittava Weekend Festival on jokaisena aiempana vuonna ollut loppuunmyyty, joten hanki lippusi nopeasti. Perjantaina esiintymässä mm. Armin van Buuren ja The Chainsmokers. Lauantaina mm. Pendulum Live ja Deadmau5. Liput ja lisätiedot: WKND.


Elojazz | Oulu 3.-6.8.

Jazz- ja rytmimusiikkifestivaali Elojazz täyttää Oulun puistot ja ravintolat 3.-6.8. Festivaali aloittaa myös Oulun juhlaviikot. Esiintymässä mm. Verneri Pohjola. Lisätiedot ja liput: Elojazz.

Liveblast | Helsinki 4.-5.8.

Liveblast Festival järjestetään 4.-5.8. Helsingissä, osoitteessa Hämeentie 105, skeittipuistossa Hämeentien sillan alla. Kaksipäiväinen festivaali painottuu vokaalipainotteisen rytmimusiikin eri aloille. Tapahtuma on K18. Esiintymässä mm. Asa, Gasellit, Gettomasa, SMC Lähiörotat, Tuuttimörkö ja Töölön Ketterä sekä Yhdysvalloista South Central Cartel. Liput ja lisätiedot: Liveblast.

Faces | Fiskars 4.-6.8.

Faces Festivaalia juhlitaan 4.-6.8. Fiskarsissa jo 20. kerran. Festivaaleilla juhlitaan maailman moninaisuutta korkealaatuisen musiikin, taiteen, tanssin, lastenohjelman ja hyvän ruuan voimin. Tänä vuonna juhlitaan myös 100-vuotiasta Suomea, jonka asiosta ohjelmisto kattaa maamme musiikkiperinteiden kirjon – tietenkään unohtamatta naapurimaita ja vieraita kauempaa. Liput ja lisätiedot: Faces.


LPRHC Fest | Lappeenranta 4.-5.8.

LPRHC Fest vietetään Lappeenrannassa 4.-5.8. Luvassa punkia, hardcorea ja räppiä. Esiintymässä mm. Madball Yhdysvalloista. Liput ja lisätiedot: LPRHC Fest.

Satama Open Air | Kemi 4.-5.8.

Kemin Ruutinrannan puistossa pyörähtää käyntiin 4.-5.8. kahdeksas Satama Open Air. Tämän vuoden artisteja ovat ruotsalainen Bo Kaspers Orkester sekä kotimaisista nimistä mm. Vesala, Michael Monroe, Popeda ja Antti Tuisku. Liput ja lisätiedot: Satamaopenair.

Porispere | Pori 4.-6.8.

Porin Kirjurinluodossa juhlitaan Porispere-festareita seitsemättä kertaa 4.-6.8. Perjantaina esiintyvät mm. Apulanta ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, lauantaina Haloo Helsinki!, J. Karjalainen ja Dingo sekä sunnuntain perhepäivässä mm. Sanni, JVG ja Vesala. Liput ja lisätiedot: Porispere.


Go 90’s Festival | Tampere & Turku 4.-5.8.

Go 90’s -festareita vietetään 4.-5.8. sekä Turussa että Tampereella. Esiintyjinä mm. Waldo’s People, Taikapeili, Movetron ja Cascada. Liput ja lisätiedot: Go 90’s.

Saarihelvetti | Tampere 5.8.

Saarihelvetti on raskaaseen musiikkiin keskittynyt festari, jota vietetään Viikinsaaressa Tampereella 5.8. Artisteina mm. Turmion Kätilöt, Rotting Christ (GRC) ja Battle Beast. Liput ja lisätiedot: Saarihelvetti.

Jurassic Rock | Mikkeli 4.-6.8.

Jurassic Rock raikaa Mikkelissä 11. kerran 4.-6.8. Lavalle nousevat mm. Bad Religion (USA), Haloo Helsinki! ja Pain (SWE). Sunnuntaina festareita vietetään piknikin merkeissä ja esiintymässä tuolloin ovat Juha Tapio ja Mikko Kuustonen. Liput ja lisätiedot: Jurassic Rock.


Iskelmäkesä | Lahti 4.-5.8. & Joensuu 11.-12.8.

Iskelmäkesäfestareiden parissa bailataan vielä kahtena viikonloppuna, 4.-5.8. Lahden torilla ja 11.-12.8. Joensuun Sirkkalan puistossa. Mukana kotimaisia suosikkeja, kuten Laura Voutilainen, Lauri Tähkä ja Yö. Liput ja lisätiedot: Iskelmäkesä.

Soar Festival | Joensuu 11.8.

Soar Festival on Joensuun Ilosaaressa tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä uusi, ikärajaton musiikkifestivaali. Mukana muun muassa Isac Elliot sekä Roope Salminen ja koirat. Liput ja lisätiedot: Soar.

Hoodfest | Oulu 11.-12.8.

Ouluhallin messuaukio täyttyy 11.-12.8. hiphop-musiikin ystävistä, kun Hoodfest tuo paikalle alan huippuartisteja ja reilusti festarifiilistä. Esiintymässä esimerkiksi yhdysvaltalainen Ill Bill, TV:stäkin tuttu Nikke Ankara sekä Pohjalla Special. Liput ja lisätiedot: Hoodfest.


Finnhits | Jämsä 11.-12.8.

Legendaarisia kotimaisia artisteja ja tunnelmallista festarimeinikiä on luvassa Himos Parkin tapahtumateltassa 11.-12.8. Finnhits festivaaleilla musiikista vastaavat muiden muassa Matti ja Teppo, Virve Rosti sekä Kaija Koo. Liput ja lisätiedot: Finnhits.

Aurafest | Turku 11.-12.8.

Aurafest tuo urbaanin ja elektronisen musiikin jälleen Turun Kupittaanpuistoon. Räppiä ja hiphoppia sekä elektronista ja poppia kotimaisten artistien sekä muutaman ulkomaalaisen vahvistuksen tarjoilemana. Mukana esimerkiksi Redfoo, Mikael Gabriel ja Evelina. Liput ja lisätiedot: Aurafest.

Simerock | Rovaniemi 11.-12.8.

Simerock on viihdyttänyt Rovaniemellä jo vuodesta 2002, jolloin se sai alkunsa omakotitalon takapihalla järjestetyistä rokkibileistä. Tänä vuonna kahtena päivänä 11.-12.8. paikkana toimii Ounaspaviljonki, jossa musiikista nautitaan kolmelta eri lavalta ja artisteja on paikalla aina ulkomailta asti. Menoa tahdittaa muun muassa Haloo Helsinki!, Captain Jack sekä Teflon Brothers. Liput ja lisätiedot: Simerock.


Satama Festival | Laukaa 11.-12.8.

Jo neljättä kertaa järjestettävä Satama Festival kerää paikalle Laukaan satamaan tänäkin vuonna nipun huikeita artisteja ja tunnelma on taattu. Mukana esimerkiksi Apulanta, Juha Tapio sekä Eppu Normaali. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18. Liput ja lisätiedot: Satama Festival.

Flow Festival | Helsinki 11.-13.8.

Helsingin Suvilahdessa on taas bileet ja meno taattu, kun Flow Festival rantautuu paikalle 11.-13.8. Luvassa on suuri kattaus niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia artisteja: The xx, Alma, Ryan Adams, vain nimetäksi muutaman tästä huikeasta esiintyjäkokoonpanosta. Liput ja lisätiedot: Flow Festival.

Aukusti | Jalasjärvi 11.-13.8.

Aukusti on jo kymmenettä vuottaan juhliva, talkoovoimin Jalasjärvellä järjestettävä, kolmipäiväinen kulttuuri- ja musiikkitapahtuma. Mukana on musiikkia niin aikuisille kuin lapsillekin, markkinat ja muuta tapahtumaa, kuten paintball-turnaus. Artisteista mukana muun muassa Pete Parkkonen ja Evelina. Liput ja lisätiedot: Aukusti.


Wasa Open Air | Vaasa 13.8.

Wasa Open Air tuo kansainvälisiä artisteja Vaasan Kaarlen kentälle sunnuntaina 13.8. Nämä pienet, mutta varmasti tunnelmalliset festarit näkevät pääesiintyjänään brittiyhtyeen Manic Street Preachers. Liput ja lisätiedot: Wasa Open Air

Blockfest | Tampere 18.-19.8.

Tampereella jo kymmenettä kertaa järjestettävä Blockfest on yksi pohjoismaiden suurin hiphop-musiikkitapahtumista. Tänäkin vuonna artistikattaus on laaja ja tunnelma on varmasti katossa. Mukana mm. Yhdysvalloista Wiz Khalifa ja Lil Wayne sekä kotimaisista Profeetat ja Paperi T. Liput ja lisätiedot: Blockfest.

Lounaispuisto Festival | Jyväskylä 18.-19.8.

Lounaispuisto Festival järjestetään nimensä mukaisesti Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa Lounaispuistossa. Tämä viime vuonna perustettu tunnelmallinen kaupunkifestari tuo artistikattaukseensa tänä vuonna muun muassa Teflon Brothersin, Donkeyboyn ja Iisan. Liput ja lisätiedot: Lounaispuisto Festival.


Morton Fest | Rautalampi 18.-19.8.

Morton Fest viihdyttää Rautalammin Rämäkkä Holidaysissä kahtena päivänä elokuussa. Mukana esimerkiksi paluun tehnyt Scandinavian Music Group ja Pariisin kevät. Liput ja lisätiedot: Morton Fest.

We Love the 90’s | Helsinki 25.-26.8.

We Love the 90’s tuo pläjäyksen kovinta ysärimusaa keskelle Helsinkiä. Suvilahdessa lavalle nousee Aquan, Güntherin ja Movetronin lisäksi iso kattaus menneen vuosikymmenen suosikkiartisteja. Meno on varmasti katossa. Liput ja lisätiedot: We Love the 90’s.

Lue lisää muista tapahtumista ja poimi menovinkit täältä!
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.