Farkkupaita | Miten yhdistää ja pukea?

farkkupaita

Farkkupaita on yksi vaatekaapin must-have tuotteista kesällä 2018. Jo vuosien ajan farkkupaita on palannut trendilistoille aina tasaisin väliajoin, tehden siitä jo lähestulkoon klassikon. Nyt kesä 2018 tuo farkut ja denimin taas rohkeasti pinnalle, kokonaisvaltaisena ja vahvana lookina. Mutta miten yhdistää tämä tulisi yhdistää ja pukea? Lue alta neljä vinkkiä tyylikkäisiin ja kauniisiin asukokonaisuuksiin.1. Farkkupaita ja hame

Farkkupaita on omiaan hameiden kanssa. Pitkistä lyhyisiin, farkkupaita yhdistyy kauniisti monenlaisiin hameisiin. Leikittele väreillä tai valitse ihanista yksivärisistä, kokeile erilaisia kankaita ja malleja. Jos hame on hienostunut antaa denimpaita mukavaa kontrastia, luoden upean casual chic lookin. Toisaalta se sopii myös yksinkertaisten hameiden kaveriksi, muista tällöin säväyttää asusteilla. Valitse esimerkiksi korkeavyötäröinen midihame ja jätä muutama farkkupaidan nappi auki seksikkään, mutta tyylikkään asun luomiseksi.

2. Farkkupaita ja shortsit

Tämä on yhdistelmänä kesän klassikko. Shortsit yhdistyvät mahtavasti farkkupaidan kanssa. Upeat kuviolliset tai nätit raidalliset shortsit tuovat asuun eloisuutta, mutta vaativat hieman silmää kauniin yhdistelmän saavuttamiseksi. Mustat, valkoiset ja siniset shortsit taas luovat helpon, mutta trendikkään kesäasun. Valitse pitkähihainen denimpaita lyhythihaisen sijaan ja kääri hihat huolettomasti. Hieman revityt tai hapsutetut shortsit, alhaalle roikkuvat kaulakorut ja nahkaiset asusteet tuovat mukavaa boho-tyyliä

 

3. Farkkupaita ja farkut

Viime vuosina farkkua on nähty kokonaisvaltaisena päästä varpaisiin jopa samassa sävyssä. Turvallisempaa on kuitenkin valita kaksi eri farkkusävyä, jolloin asusta tulee huolettomampi. Erilaiset pesut ja sävyt tekevät siis denim-tuotteiden yhdistelemisestä helpompaa. Toisaalta voit myös koittaa värjättyä denimiä, upeat sävyt kuten viininpunainen, sinapinkeltainen ja khaki yhdistyvät upeasti denim-kankaan kanssa. Toki mainittavan arvoisia ovat myös musta ja valkoinen. Musta nahka luo dramaattisen ja näyttävän lookin. Toisaalta valkoiset farkut vaalean farkkupaidan kanssa luovat ihanan kesäisen klassikkoasun.

4. Farkkupaita ja kerrospukeutuminen

Nämä paidat sopivat hyvin myös niin sanottuun kerrospukeutumiseen. Pue esimerkiksi pyöreäkauluksisen pitkähihaisen puseron alle, kaikki napit suljettuina tai yhdistä yksinkertaiseen t-paitaan aukinaisena, rennon asun luomiseksi. Kokeile myös pitkän villatakin alla tai yhdistettynä asenteikkaaseen nahkatakkiin. Farkkupaidan voi myös pukea huoletta hienostuneempaankin asuun, se antaa lookille mukavan ripauksen rentoutta ja särmää. Kokeile esimerkiksi bleiserin tai juhlavan hameen kanssa. 

Tutustu Zalandon upeaan farkkupaitavalikoimaan – Klikkaa tästä!
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.