Erdem x H&M yhteistyömallisto

erdem x h&m

Erdem x H&M yhteistyömallisto on jatketta jo muodostuneelle perinteelle, jossa ruotsalainen fast fashion muotiyritys H&M yhdistää voimansa toinen toistaan kuuluisimpien suunnittelijoiden kanssa. H&M yhteistyömallistot tekevät designer-muodista helpommin lähestyttävää, edullisempaa ja kaikille saatavilla olevaa. Kyseiset mallistot ovatkin olleet erittäin suosittuja ja parhaimmat tuotteet on myyty loppuun uskomattoman nopeasti.


Nyt vuorossa on Erdem x H&M yhteistyömallisto

Erdem x H&M poikkeaa aikaisemmista yhteistyömallistoista, sillä Erdem on merkkinä pienempi ja yleisesti vähemmän tunnettu edeltäjiinsä verrattuna. Erdem on perustettu vuonna 2005 Lontoossa Erdem Moralioğlun toimesta. Merkin ominaispiirteisiin kuuluu vahva ja monipuolinen naisellisuus, joka yhdistelee hempeää ja feminiinistä sekä rohkeaa ja näyttävää. Kaunis räätälöinti, vahvat printit sekä värit ja mielenkiintoiset kankaat tekevät Erdemistä vaikuttavan ja kiehtovan merkin.

Kuvat: H&M | Valokuvaaja: Michal Pudelka

H&M:n luovat johtajat ihastuivat merkin eleganttiin ja kauniiseen visioon ja halusivat tarjota palan tätä omille asiakkailleen. Näin syntyi Erdem x H&M yhteistyömallisto, joka kuvaa täydellisesti Erdemin estetiikkaa. Romanttinen naisellisuus yhdistyy ylellisiin kankaisiin ja printteihin, jotka muistuttavat merkin omista mallistoista. Kauniit materiaalit ja hyvin istuvat vaatteet takaavat feminiinisen lookin, joka on Erdemin mukaan saanut inspiraationsa elokuvista, musiikista ja hänen omasta nuoruudestaan.

Kuvat: H&M | Valokuvaaja: Michal Pudelka

Malliston vahvuus on sen ajattomuus ja monikäyttöisyys. Vahvimpina esille nousevat kauniit ja yksityiskohtaiset kukkaprintit sekä pitsi ja röyhelöt. Mutta myös upeasti räätälöidyt takit ja alaosat. Naisten vaatemalliston lisäksi Erdem x H&M tarjoilee valikoiman asusteita, kuten huiveja, sukkia, kenkiä, laukkuja ja koruja. Lisäksi Erdem toteutti H&M:lle miesten malliston, joka on itse suunnittelijan debyytti miesten muodin saralla. Miesten mallisto on tyylikäs ja originelli, kun säväyttävät printit yhdistyvät vahvaan räätälöintiin. Tutustu mallistoon paremmin täällä: H&M.

Baz Luhrmann Erdem x H&M lyhytelokuva


Malliston mainostamiseen luotu lyhytelokuva on yhtä valloittava kuin itse mallistokin. Baz Luhrmannin luoma “The Secret Life of Flowers” -lyhytelokuva on dramaattinen ja kiehtova ja tuo hyvin esiin Erdemin tyyliä. Baz Luhrmann on uransa aikana ohjannut lukuisia elokuvia, kuten Moulin Rouge sekä Romeo ja Julia, ja samanhenkinen on tämän lyhytelokuvan moderni ja salaperäinen rakkaustarina.

Kiinnostaako Erdem x H&M?

Mallisto saapuu Suomessa vain kahteen H&M myymälään: Helsingin Aleksanterinkadulle ja Forumiin. Myynti alkaa torstaina 2. Marraskuuta 2017 kello 8. Jos kahteen yllämainittuun myymälään ei paikan päälle pääse mallistoa ihailemaan ja ostamaan, tulevat tuotteet myyntiin myös H&M nettikauppaan samana päivänä kello 11.

Lisää juttuja: Misaij Tyyli | Misaij Kauneus | Misaij Lifestyle


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.