Clinique pretty easy eyeliner arvostelu

clinique pretty easy eyeliner arvostelu

Clinique pretty easy eyeliner on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto kauniiden rajausten luomiseen. Clinique pretty easy eyeliner on nestemäinen, kynämallinen eyeliner, jonka hankin heräteostoksena etsiessäni uutta, ohutkärkistä, pensselimäistä eyelineria. Tuotelupaus kertoo eyelinerin olevan täydellinen virheettömän ja kauniin, tasaisen viivan luomiseen. Värin kehutaan olevan syvä ja täyteläinen, joka kestää jopa 24-tuntia. Tuote on nyt ollut käytössäni reilun kuukauden, eikä siitä ole oikeastaan muuta kuin hyvää sanottavaa.Sivellin

Sivellin on sopivan ohut huomaamattomien ja luonnollisten rajausten luomiseksi. Toisaalta näyttävämmätkin viivat on kuitenkin helppo loihtia useammalla vedolla tai käyttäen sivellintä enemmän vaaka-asennossa. Sivellin on edelleen todella hyvässä kunnossa, eikä siis ole muuttanut muotoaan tai tarkkuuttaan käytön myötä. Siveltimen muoto on mielestäni erinomainen ja hyvin helppokäyttöinen monenlaisten rajausten luomiseen.

Väri ja pysyvyys

Väriltään Clinique pretty easy eyeliner on syvä musta, jota ei tarvitse laittaa lukuisia kerroksia tumman ja näyttävän mustan rajauksen luomiseksi. Vain yksikin veto riittää sopivan sävyn saavuttamiseksi. En ole varma tuotteen lupaamasta 24-tunnin pysyvyydestä, mutta ainakin aamusta iltaan väri pysyy tahrattomana ja siistinä. Toisinaan meikatessani heti kasvot rasvattuani, huomaan, että eyeliner ei aina takaa samaa leviämättömyyttä kuin kuivalle iholle meikatessa. Tosin koen ongelman marginaaliseksi ja yleisestiottaen Clinique pretty easy eyeliner pysyy tahrattomana pitkään, jos sen vain antaa hetken kuivua, ennen silmiin koskemista. (EDIT: Lomalla Hong Kongin kosteassa ilmastossa, rajaukset muutaman kerran hieman tahraantuivat silmäkulmissa.)

clinique-eyeliner-pretty-easyRiittoisuus ja muuta huomioitavaa

Clinique pretty easy eyeliner antaa kuukauden käytön jälkeen vielä saman värin kuin ensimmäisenä päivänä. Pelkäsin kynämallisen tuotteen kuivahtavan jonkin ajan kuluttua, mutta tästä ei toistaiseksi ole vielä merkkejä ja viivojen tekeminen on edelleen vaivatonta ja helppoa. Tuote tuntuu siis olevan erittäin riittoisaa. Tuote on lisäksi silmälääkärien testaama, allergiatestattu ja sataprosenttisesti hajuton, joten sopinee varmasti myös herkemmille silmille.

Clinique pretty easy eyeliner | Yhteenveto

Tuote tuli hankittua hieman sattumalta, siihen aikaisemmin tutustumatta ja se yllätti ylittämällä kaikki odotukset. Hintaa tuotteella oli Stockmannilla muistaakseni noin 25€, ei siis halvimmasta päästä, mutta ostaisin tätä kyllä tällä hinnalla ehdottomasti uudelleen. Clinique pretty easy eyelinerin riittoisuus on yllättävää, helppokäyttöisyys erittäin arvostettavaa ja pysyvyys mahtavaa. Kaiken tämän lisäksi upealla siveltimellä on helppo luoda tarkat ja virheettömät viivat. Suosittelen vahvasti.

Lue lisää meikeistä ja kauneudesta täältä!Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.