Clinique Pep-Start silmänympärysvoide | Vuoden 2017 parhaat

Clinique Pep-Start silmänympärysvoide

Clinique Pep-Start silmänympärysvoide valittiin Trendin ja Lilyn raadin toimesta vuoden 2017 silmänympärysvoiteeksi. Tästä intoutuneena halusin tuotetta testata ja tässä kokemuksia tuotteen käytöstä.

Clinique Pep-Start silmänympärysvoide | Tuotelupaus

Tuotteen luvataan kirkastavan katseen vain kolmessa sekunnissa. Tuotteen pitäisi kosteuttaa, kirkastaa, auttaa tasoittamaan ihoa ja sopivan meikin alle. Tuotteen pitäisi myös vähentää turvotusta.


Clinique Pep-Start silmänympärysvoide | Käyttökokemus

Olen nyt käyttänyt tuotetta parisen viikkoa aamuisin. Minuun vetosi juuri tuotteen kehuttu silmiä avaava vaikutus, kosteuttavuus ja meikin alle sopivuus. Pidän tuotetta jääkaapissa, jonka sanotaan (ja joka ihan loogisesti) auttaa virkistämään silmänympärysihoa aamulla.

Voisin sanoa, että kokemukseni tuotteesta ovat hyvät. Viileä voide aamuisin todella tekee jotain pieniä ihmeitä silmänympärysiholle ja ihan oikeasti virkistää! Tuote tuntuu kosteuttavalta, joskaan se ei varmasti riitä kosteuttamaan kuivinta silmänympärysihoa. Tuote imeytyy suht nopeasti ihoon. Ei niin nopeasti kuin aiemmin käytössäni ollut silmänympärysvoide, josta olen kirjoittanut täällä. Mutta tarpeeksi nopeasti niin, että se soveltuu kiireisiin aamurutiineihin. Tuote jättää useammaksi tunniksi jännän tunteen iholle, jokin silmiä avaava taika tässä todella on. Meikki pysyy myös hyvin tuotteen päällä, ei mitään ongelmia sen suhteen. Eräs huomautuksen sana kuitenkin. Tuotteen levitykseen on purkin päässä pallo, johon tuotetta puristetaan. Pallo on muovia, eikä metallinen kuula kuten hieman kalliimmissa samankaltaisissa tuotteissa yleensä on. Tuotetta joutuu puristamaan iholle aika paljon, jotta pallolla saa sen kitkattomasti levitettyä. Loput tuleekin sitten taputella hellästi sormella iholle. Toinen asia, joka tuon pallon käyttöön liittyy: kannattaa huomioida, että kun pallon lukitsee takaisin paikoilleen, tulee voidetta vielä hieman ulos. Eli levityksen voi jättää tämän verran “vajaaksi”, jottei tuotetta mene hukkaan.

Clinique Pep-Start silmänympärysvoide | Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan kelpo tuote ja yllättävästi jopa tuntuu lunastavan lupauksensa. Tuote-esitteessä sanotaan, että tätä voisi lisäillä aina kun haluaa. En kuitenkaan välttämättä meikin päälle lähtisi sitä enää laittamaan. Hinta-laatusuhde on tällä silmänympärysvoiteella loistava! Hintaa tuotteella on esimerkiksi Bangerhead.fi:ssä vain 26€.

Lisää tuotearvosteluja, vinkkejä ja kauneusjuttuja löydät Misaijn Kauneus-sivustolta.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.