Clinique beyond perfecting -meikkivoide arvostelu

Clinique meikkivoide arvostelu

Misaijn Mira testasi Cliniquen beyond perfecting -meikkivoiteen ja ihastui. Yli puolen vuoden käytön jälkeen tämä kuuluu edelleen suosikkeihin ja arvostelu syntyy tämän kokemuksen pohjalta. Oikean meikkivoiteen löytäminen voi olla haastavaa, varsinkin herkälle iholle. Oikea koostumus, väri, peittävyys ja tuntuma ovat tärkeitä ominaisuuksia, riittoisuuden lisäksi ja Clinique beyond perfecting on vastannut odotuksiin mahtavasti.

Koostumus

Clinique beyond perfecting on yhdistelmä meikki- ja peitevoidetta. Koostumus vaikuttaa melko paksulta, mutta juuri tämä tekee meikkivoiteesta niin riittoisaa. Pieni määrä voidetta riittää peittämään koko kasvot ja paksuhkosta koostumuksesta huolimatta se levittyy upeasti kasvoille. Voide ei sisällä öljyjä, tuntuu kevyeltä levitettynä ja kosteuttaa samalla ihoa. Joskus ihoni ollessa hyvin kuiva, olen huomannut, että kosteusvoidetta on pakko käyttää ennen meikkivoiteen levittämistä, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Muuten olen ollut erittäin tyytyväinen koostumukseen.

Väri

Lukuisista värivaihtoehdoista jokainen voi varmasti löytää helposti omalle iholleen sopivimman sävyn. Pullossa sävyt vaikuttavat hieman tummemmilta kuin iholle levitettynä, joten uskaltaudu kokeilemaan värejä avoimesti. Itse olen käyttänyt kahta eri sävyä, toista kesällä päivettyneeseen ihoon ja toista talvella ihon ollessa vaaleampi. Molemmat sävyt kuitenkin mukautuvan nykyiseenkin ihonsävyyni hienosti, joten oikean värin löytäminen on helppoa, eikä tuote selvästi näy iholla, vaikka väri ei olisi täysin sama. Lisäksi tuote lupaa kestävän värin koko päiväksi, ilman valumista hikisissä tai kosteissakaan olosuhteissa ja tämä lupaus on helppo allekirjoittaa.

Peittävyys

Clinique beyond perfecting peittää vaikeatkin finnit ja ihon epäkohdat erittäin hyvin, pitkäksi aikaa. Hankin tuotteen alunperin kokeiltuani ja ihastuttuani sen kykyyn peittää näpyt ja muut ihon ongelmat mahtavalla tavalla. Epäilin hieman sen pysyvyyttä ja pelkäsin hyvin peittävän tuotteen tukkivan ihohuokosiani, mutta turhaan. Monet aikaisemmin kokeilemani peittävät meikkivoiteet ovat tuottaneet herkälle iholleni ongelmia, kuten näppyjä ja punoitusta, mutta tämän tuotteen kanssa vaikeuksia ei ole ollut. Hyvästä peittävyydestä huolimatta tämä tuote antaa ihon hengittää, eikä se tuki ihohuokosia. Lisäksi lopputulos on tyylikäs matta, ilman pakkelimaista lopputulosta, joten tuotetta voi suositella myös helposti kiiltävälle iholle.

Clinique beyond perfecting meikkivoide arvostelu
Havainnekuva | Ilman ja meikkivoiteella

Tuntuma

Meikkivoide on iholle levitettynä lähes huomaamattoman tuntuinen. Se ei jätä öljyistä tai paksua tuntumaa iholle ja kasvot tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät luonnollisilta. Vaikka tuotetta levittäisi ongelmakohtiin hieman enemmän, lopputulos näyttää tasaiselta ja kauniisti viimeistelyltä. Levitykseen olen käyttänyt beauty blenderiä tai sormia ja molemmat ovat jättäneet hyvän tuntuman, vaikka uskon beauty blenderin antavan tasaisemman lopputuloksen.

Clinique beyond perfecting | Yhteenveto

Omalle sekaiholleni Clinique beyond perfecting –meikkivoide on toiminut täydellisesti. Uskon tuotteen olevan hyvä valinta rasvoittuvalle ja kiiltävälle seka- tai ongelmaiholle. Kosteusvoiteen kanssa myös kuivalle iholle. Yksi purkki kestää uskomattoman kauan, joten tuotteen ehkä hieman korkealta vaikuttava hinta (noin 40€) on kuitenkin erittäin hyväksyttävä.

2 Kommenttia
 1. Tämän meikkivoiteen sävyt ovat liian tummia oikeasti vaalealle iholle. Eli ei kannata ostaa ellet halua olla oranssinaama. Harmi sillä meikkivoide olisi muuten loistava.

  1. Moikka Paleface!
   Kiitos kommentista. Harmi, ettei tosi vaaleita sävyjä siis ole ja hyvä saada tämä muillekin vaaleaihoisille tiedoksi!
   Mukavaa pääsiäistä,
   Mira

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.