Brunssi Faro | Misaijn kokemuksia

Ravintola Faro

Pitkästä aikaa tuli käytyä brunssilla ja paikaksi valikoitui merellisessä Ruoholahdessa sijaitseva Ravintola Faro. Ravintola sijaitsee Ruoholahden kauniin kanavan rannalla ja tällä paikalla on ainakin puitteet kohdillaan! Brunsseja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin porrastetusti alkaen klo 11-15 ja hintaa brunssilla on 25,50€, lapset 1 €/ikävuosi, 12-vuotiaaseen asti. Ja mitä muuta tällä hinnalla brunssi Faro Channelside Bar & Restaurant:ssa tarjoaa, kuin mahdollisuuden ihastella upeaa miljöötä? Hyvinkin paljon!

Brunssi Faro | Kokemukset

Lauantaina ennen klo 11:sta oli ravintolan edessä jo hieman jonoa. Tämä myös tarkoitti, että sisällä joutui jonottamaan ja odottamaan ennenkuin brunssin sai maksettua ja pöydän saatua. Muuta negatiivista sanottavaa minulla ei brunssista oikeastaan ole. Ravintola on tyylikäs ja valoisa, sijaiten upeasti kanavan päällä. Ja ruoka – se oli hyvää, ja hyvin ruokaisaa.

Brunssi ravintola Faro

Tällä kertaa brunssipöydästä löytyi hummusta ja tzatzikia, pari salaattia; maukasta perunasalaattia sekä ihanan kesäistä feta-vesimelonisalaattia, myös ceasar-salaattia oli tarjolla. Löytyi uusia perunoita ja silliä sekä hyviä ja rapeita bataattiranskalaisia. Niin sanottuna pääruokana oli mahdollisuus koota itse hampurilainen, johon oli tarjolla kanaa, oli fish ‘n chipsejä sekä kasvisgratiinia. Myös pekonia ja munakokkelia löytyi lämpimien ruokien tarjonnasta.


Juomaksi oli tarjolla muun muassa omenasoodaa sekä appelsiinimehua ja toki myös kahvia. Lisämaksusta sai myös luonnollisesti kuohuviiniä.

Jälkkäripöytä oli sympaattinen! Sieltä löytyi mahdollisuus paistaa itse vohveleita vohveliraudalla, oli juustoja, jäätelöä, kermavaahtoa ja mansikkahilloa, vaahtokarkkeja ja banaania kinuskilla sekä croissantteja.

Jälkkäripöytä Faro

Tunnelma oli rento ja välitön. Ravintola ei ollut täynnä ja siellä oli rauhallista, ruokaa hakiessa ei tarvinnut jonottaa. Muut brunssilla olleet olivat aikuisia, kaveriporukoita tai pariskuntia. Musiikki oli hyvää ja henkilökunta oli ystävällistä. Kaiken kaikkiaan brunssi Faro ravintolassa oli miellyttävä ja ruoka oli maistuvaa. Täällä tulee käytyä varmasti vielä uudestaankin.

Lue lisää menovinkkejä ja kokemuksia Misaijn Lifetyle-sivuilta.


Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.