10 vaatetta, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa 1/2

vaatekapin perustuotteet

Toimiva vaatekaappi on avain tyylikkääseen pukeutumiseen. Mutta mitkä ovat toimivan vaatekaapin perustuotteet? On tärkeää täyttää oma vaatekaappi henikilökohtaiseen tyyliin ja persoonallisuuten sopivilla vaatteilla. Toisaalta on myös olemassa tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa lähes kenen tahansa naisen vaatekaappiin. Nämä jokaisen naisen tulisi omistaa, koska ne auttava pukeutumaan tyylikkäästi joka tilanteeseen ja pelastavat päivinä, kun lause “minulla ei ole mitään päällepantavaa” valtaa mielen.


Tumma bleiseri

musta bleiseri

Tumma bleiseri, mielellään musta, on ehdoton vaatekaapin luottotuote. Musta bleiseri yhdistyy kauniisti ja erittäin helposti monenlaisiin asuihin, antaen asulle sopivan määrän tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta. Se toimii mahtavasti niin toimistoon kuin arkeen, mutta myös juhlavimpienkin vaatteiden kanssa, tyylistä riippumatta. Tämä on ehdottomasti tuote, johon kannattaa panostaa, myös budjetin saralla.


Värinä musta on uskomattoman helppo, sillä sen yhdistää vaivattomasti useisiin eri väreihin ja kokonaisuuksiin. Toisaalta myös tummansininen tai harmaa bleiseri ovat hyviä vaihtoehtoja. Mikäli omistat jo tumman bleiserin, kuviollisia tai värikkäitäkin vaihtoehtoja kannattaa harkita, ne antavat asulle mukavan ripauksen persoonallisuutta.

Istuvat rintaliivit

istuvat rintaliivit

Rintaliivit ovat toisille itsestäänselvyys, mutta joillekin taas välttämätön paha. Joka tapauksessa istuviin rintaliiveihin kannattaa panostaa. Kun vihdoin löytää mallin, joka istuu täydellisesti ja mukavasti, se näkyy koko yleisilmeestä. Hyvät rintaliivit luovat pohjan kaikille tyylikkäille asuille ja antavat vaatteille ryhdikkyyttä ja paremman istuvuuden. Harvinaisen usein rintaliiveistä tulee valittua väärä koko tai malli, joka ei ole omalle keholle optimaalisin. Kannattaa siis ainakin silloin tällöin vierailla alaan erikoistuneessa liikkeessä, josta mukaan tarttuvat parhaat ja istuvimmat mallit. Hyvin istuvat rintaliivit ovat ihanat pitää päällä ja se näkyy.

Mustat housut

Mustat housut ovat erinomainen ja aina trendikäs pohja helpolle asulle. Valitse väljistä tai tyköistuvista sekä korkeista- ja matalavyötäröisistä malleista oma suosikkisi, joka istuu täydellisesti. Mallilla ei siis ole niin paljon väliä kuin värillä, kunhan istuvat hyvin. Musta alaosa on helppo yhdistää kaikkiin yläosiin ja sen voi pukea niin arkeen kuin juhlaan. Mustat housut toimivat täydellisesti koko asusi perustana, sen ylle on helppo rakentaa näyttävillä tai yksikertaisillakin vaatteilla ja asusteilla.

Women Premium syksy 2016 300x250

Valkoinen kauluspaita

Valkoinen kauluspaita on helppo, monipuolinen ja kaikille sopiva. Se luo helposti näyttävän pohjan monenlaiselle asulle ja sen voi oikein yhdistelemällä pukea lukuisiin tyyleihin. Muista valita kauniisti istuva malli, joka ei ole kovin tiukka tai väljä, vaan juuri siitä välistä. Mallissa ei tarvitse olla ihmeellisiä yksityiskohtia tai koristeita, vaan perus yksinkertainen malli on paras avaintuotteeksi vaatekaappiin. Valkoisen kauluspaidan voi pukea niin farkkujen kuin esimerkiksi maksihameen kanssa, vain luovuus on rajana.

Monikäyttöinen nahkatakki

nahkatakki

Nahkatakki on erittäin monikäyttöinen ja se istuu lähes kaikkien tyyliin. Valitse aina trendikäs biker-malli, jossa vetoketjut ja pienet yksityiskohdat tekevät siitä mielenkiintoisen ja näyttävän. Nahkatakki on itsestäänselvä valinta esimerkiksi farkkujen kanssa, mutta voit kokeilla sitä myös juhlavampien asujen kaveriksi. Se antaa mukavan ripauksen särmää ja asennetta hempeimpiinkin lookeihin.


Tässä 5 ensimmäistä tuotetta, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa. Muista lukea myös osa 2/2 ja tutustu viiteen muuhun tuotteeseen, jotka luovat mahtavan pohjan toimivalle vaatekaapille.

Omistatko sinä jo nämä tuotteet?
Ei kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mielenkiintoiset tyyli-, kauneus- ja lifestylejutut yhdeltä sivustolta.